Pripejd tarifni dodaci

Telenor Pripejd kredit sada vrijedi još više!

 
Umnoži svoj kredit  i uživaj u opuštenoj komunikaciji
 
Pozovi Moj Menu, aktiviraj “10 puta više” ponudu i uživaj u 10 puta više kredita za pozive i poruke ka svim mrežama, kao i internetu.
 
Provjeri ponude za x puta više kredita, pozivom na *123# meni i odabirom opcije "Umnoži kredit"*. Ponude su validne sedam dana od trenutka aktivacije.
 
 
Telenor DODAJ PONUDE
 
Svi Telenor pripejd korisnici imaju mogućnost da pozivom na *123# odaberu i jednu od Dodaj ponuda kreiranih u skladu sa  potrebama korisnika:
 • Dodaj za sve mreže – omogućava korisnicima razgovore prema svim mrežama u Crnoj Gori, opuštene razgovore u Telenor mreži, da šalju poruke prema svim korisnicima mobilnih mreža u Crnoj Gori i surfuju internetom). 
 • Dodaj više – Od sada sa još više MB! Omogućava korisnicima da razgovaraju sa svim korisnicima Telenor mreže, da šalju poruke baš svima i surfuju internetom.
 • Dodaj sve – omogućava korisnicima da razgovaraju sa svim korisnicima Telenor mreže, da šalju poruke baš svima i surfuju internetom.
 • Dodaj priču – omogućava opuštene razgovore u Telenor mreži
   
Možeš da se opustiš i uživaš u razgovorima, dopisivanju i surfovanju, bez brige da ćeš ostati bez kredita! Važno je da dijeliš dobre stvari sa onima do kojih ti je stalo, budeš blizu svojih prijatelja na internetu i koristiš svoj telefon bez ograničenja! Jer uz Telenor pripejd, tvoj telefon postaje mnogo više od uređaja za razgovore i dopisivanje!
 
Pozovi Moj Meni *123# i odaberi jednu od dosadašnjih ponuda kreiranih baš po tvojoj mjeri!
 
Aktivirane Telenor ponude
 
Status aktivnih ponuda možete provjeriti pozivom na *123# i odabirom opcije “aktivirane ponude”. Aktivirane ponude možete provjeriti i u okviru 123 Meni aplikacije, Moj Telenor aplikacije, kao i na Moj Telenor korisničkom portalu.
 • Aktivacija promocije
 • Pripejd tarifni paketi
 • Kako da postanete pripejd korisnik?
 • Promocija za sve korisnike
   
  Besplatan Facebook dodatak u narednih godinu dana!
   
  Uz besplatni Facebook dodatak, možeš uvijek i svuda da budeš u kontaktu sa svojim Facebook prijateljima, podijeliš svoje misli i fotografije, lajkuješ sadržaje i zabaviš se, jer dobijaš neograničen pristup Facebook servisu. Neograničeni internet saobraćaj traje 30 dana i služi isključivo za korišćenje ove usluge.  
   
  Ukoliko mjesečni dodatak aktiviraš u promotivom periodu možeš besplatno aktivirati dodatak svakog mjeseca u narednih godinu dana kroz Moj Telenor aplikaciju i portal.
   
   

   

   

   

   

   

   

   
   

   

 • Sami kreirajte svoju tarifu

  Sve u 1 paket po cijeni od 3EUR sa 1EUR startnog kredita, donosi svojim pripejd korisnicima jednake cijene poziva ka svim mrežama u Crnoj Gori, i SMS-a.
   
   
   
  Kako bismo pokrili potrebe različitih segmenata tržišta, kreirali smo besplatne, trajne tarifne dodatke koji se mogu aktivirati u bilo kom trenutku posle aktivacije kartice kroz Moj meni *123#. Jednom aktiviran, dodatak traje dokle god je kartica aktivna ili dok se korisnik ne odluči da promijeni svoj trajni tarifni dodatak.
   
  U kalendarskom mjesecu, moguće je samo jednom izvršiti promijenu trajnog tarifnog dodatka.
   

   

 •  
  Kupovinom pripejd paketa na bilo kom prodajnom mjestu na teritoriji Crne Gore, i prvim pozivom kojim aktivirate svoj račun, postajete korisnik naših pripejd usluga. 
   
  Prilikom kupovine pripejd paketa, korisnik je po Zakona o elektronskim komunikacijama i Pravilniku o načinu registracije korisnika usluga javnih komunikacionih mreža dužan da tačno popuni formular za registraciju i ovlašćenom licu na prodajnom mjestu da na uvid odgovarajuću identifikacionu ispravu. 
   
  Svim našim korisnicima na usluzi je Korisnički servis 1700Tim ljubaznih i kompetetnih ljudi na raspolaganju Vam je 24 časa, svih 7 dana u nedjelji.... Poziv ka broju 1700 je besplatan.