Menu
BIZNIS KORISNICI USLUGE DIGITALNI SERVISI CAPTURE
 

Od 30.04.2019. Capture aplikacija se povlači iz ponude digitalnih servisa Telenora Crna Gora.


Korisnicima koji su se bili prijavili za ovaj servis kroz MojTelenor applikaciju u okviru koje su od Telenor Crna Gora dobijali 100GB prostora za skladištenje sadržaja kao i 10GB mobilnog interneta za korišćenje Capture aplikacije više neće biti dostupno zaključno sa navedenim datumom. 


Sam nalog na Captutre Aplikaciji kao i osnovni prostor od 2GB  za korišćenje aplikacije koji dodeljuje Telenor Capture AS kao vlasnika aplikacije i dalje su korsinicima na raspolaganju a u skladu sa politikom i opštim uslovima pružanja Capture aplikacije od strane Telenor Capture AS.


Ukoliko prebacite slike prije 30.04.2019. na lokalni prostor (računar, telefon, SD kartica …) i otkažete koršćenje Capture aplikacije kroz Moj Telenor aplikaciju bićete u mogućnosti da aktivirate druge zanimljive servise iz ponude Digitalnih servisa Telenora Crna Gora. 


U nastavku su dati neki od primjera kako možete preuzeti svoje sadržaje i prebaciti ih na neko pogodnije mjesto.

 
 

Detaljno o Capture servisu

 

Cijena i kako aktivirati?

 

Za razliku od servisa kao što su Dropbox ili Google Drive koji nude samo internet prostor, Capture servis ti nudi i internet saobraćaj za prenos podataka sa i na Cloud prostor. Cijena usluge: 2.95 eur mjesečno.


Aktivacija i deaktivacija


Korisnici će moći da aktiviraju besplatni Capture preko:

  • Moj Telenor Aplikacije
  • Biznis portala (aktivira Administrator)
  • Korisnicima koji preuzmu Capture aplikaciju direktno sa marketa, nakon kreiranja naloga, Telenor će automatski aktivirati besplatan Capture.


Deaktivacija Capture usluge će biti moguća preko:


Uslovi korišćenja usluge Capture.