Menu
BIZNIS KORISNICI USLUGE DIGITALNI SERVISI MY CONTACTS
 

Digitalni servisi za biznis korisnike

 
 
 


MyContacts


MyContacts aplikacija nam omogućava da jednostavno, lako i na siguran način sačuvamo i prebacimo svoje kontakte sa jednog na drugi telefon. Svi naši kontakti će biti na sigurnom i uvek dostupni.


My Contacts nam omogućavaju da možemo lako da sredimo svoje kontakte, da ih izmijenimo, uklonimo duplikate, dodamo Facebook profilne slike i rođendane svojih kontakata što će nam pomoći da se sjetimo svih važih datuma.


Servis My Contacts olakšava rad sa telefonskim imenikom i veoma jednostavno prebacuje kontakte sa jednog telefona na drugi. Takođe, u slučaju da izgubiš ili oštetiš svoj uređaj aplikacija My Contacts je veoma korisna jer čuva sve tvoje kontakte onlajn.


 

Još jedna sjajna opcija je mogućnost da prebaciš svoje kontakte sa starih uređaja, koji su bili u upotrebi prije pojave pametnih telefona. Dovoljno je samo da preuzmeš aplikaciju na svoj mobilni uređaji da se registruješ pomoću svog broja mobilnog telefona, e-mejl adrese i lozinke. Od tog trenutka, možeš da dodaješ ili brišeš kontakte, kao i da mijenjaš podatke za svaki kontakt pojedinačno. Ukoliko postoje duplikati, na My Contacts aplikaciji je moguće povezati ih u jedan kontakt.


Sve izmjene imenika automatski se sinhronizuju sa tvojim telefonom. My Contacts aplikaciju trenutno podržavaju sve mobilne platforme, izuzev telefona baziranih na Windows operativnim sistemima.


 

Tarifni dodatak My Contacts

Uslovi korišćenja