Ostale usluge

Share this:

Menu
BIZNIS KORISNICI USLUGE OSTALE USLUGE

Share this:

 

M2M (Machine to Machine)

Idealno rješenje za povezivanje udaljenih autonomnih uređaja sa drugim takvim uređajima ili sa centralnim serverima su Telenorove M2M (Machine to Machine) pretplate. 


 

 

Auto nadzor

Uz odgovarajući paket, moguće je praititi vozila iz voznog parka putem GPS sistema u Crnoj Gori i inostranstvu. Usluga praćenja i pozicioniranja vozila omogućava firmama da uvijek znaju poziciju svojih vozila, kao i da vode evidenciju o njihovom korišćenju. 

 

Moj Biznis ton

Moj Biznis Ton je nova Telenor usluga koja Vam  omogućava da kreirate sopstveni zvuk, muziku, džingl ili ton kod dolaznih poziva. Na taj način, kada neko pozove Vašu kompaniju,  umjesto standardnog zvona, čuće  kompanijski ton.

 

 

Prenesi broj u Telenor

Najbrža i najbolja mreža otvara vrata svim pripejd i postpejd korisnicima koji žele da postanu korisnici jedne od najvećih svjetskih telekomunikacionih kompanija, a da nastave da koriste svoj broj. 

 

 

Poslovna govorna pošta

Nova govorna pošta je usluga koja će primiti vaš poziv umjesto vas i nakon toga vas SMS porukom obavijestiti da na svojoj govornoj pošti imate ostavljenu poruku koju možete preslušati kada to vama bude odgovaralo.
 
 

 

MNNews

Od 30.maja 2017. godine, kompanija MNNews spojena je sa kompanijom Telenor, što je registrovano i u Centralnom registru privrednih subjekata. Telenor preuzima potpunu odgovornost za obaveze kompanije MNNews, a ubuduće će sva prava i obaveze iz zaključenih pretplatničkih ugovora izvršavati Telenor.

 

 
 
 

Mi smo tu da vam pomognemo

Potrudićemo se da pronađemo najbolje poslovno rješenje prema Vašim potrebama.


1700