Menu
 

Ako imate stari telefon koji više ne koristite donesi ga u najbližu Telenor prodavnicu i uzmite  vaučer za kupovinu novog telefona ili drugog uređaja po izboru. 


Usluga Staro za novo Vam omogućava da donesete svoj telefon u Telenorovu poslovnicu, gdje će naše kolege procijeniti njegovu vrijednost. Ako Vam ponuda odgovara, dobićete odgovarajući iznos u obliku vaučera za kupovinu novog telefona ili dodatne opreme. Vaučer možete iskoristiti u narednih 60 dana, ili ga pokloniti prijatelju ili članu porodice.


 

Kako da zamijenim telefon?

 
Posjetite najbližu Telenor prodavnicu i predajte svoj stari uređaj prodavcu na procjenu.
Zaposleni u prodavnici procjenjuje vaš uređaj prema unaprijed definisanim kriterijumima kao što su marka , model , godina proizvodnje i stanje uređaja .
Nakon procjene, dobićete ponudu za otkup uređaja. Ako prihvatite ponudu i potpišete sva potrebna dokumenta dobićete vaučer u iznosu utvrđene vrijednosti uređaja.
Vaučer ima jedinstveni kod i na njemu piše vrijednost koja je prihvaćena za stari uređaj. Na vaučeru je takođe i naznačen datum do kog se vaučer može iskoristiti.
Vaučer možete da iskoristite za ostvarivanje popusta na kupovinu novog uređaja ili artikla dodatne opreme iz važeće ponude Telenora.
 
 

Procjena i otkup uređaja

Kupovina novog uređaja uz vaučer

 
 

Iskoristite sjajnu ponudu i zamijenite stari telefon odmah.