Praksa u Telenoru

Share this:

Menu
O TELENORU KARIJERA PRAKSA U TELENORU

Share this:

 

U Telenoru vjerujemo da se uspjeh ne mjeri samo dobrim poslovnim rezultatima i istaknutim mjestom na tržištu, već i odgovornošću prema zajednici u kojoj poslujemo i njenim ljudima. U cilju smanjenja nezaposlenosti mladih ljudi u crnogorskoj zajednici, Telenor je uveo program prakse (internship model). Ovim programom pružamo šansu mladim i obrazovanim ljudima da steknu neprocjenjivo znanje i iskustvo za buduću karijeru.

 

Programi prakse u Telenoru imaju cilj da motivišu ljude koji su ambiciozni, dinamični, sa pobjedničkim elanom, spremni da stalno pomjeraju granice i imaju želju da se razlikuju od drugih po uspjesima. Zauzvrat, Telenor nudi mogućnost odabranim kandidatima da steknu prva relevantna praktična iskustva iz oblasti za koje su se školovali.


Naša kompanija nudi mladima dva modela prakse:Internship model (plaćena praksa):


Namijenjen je studentima završnih godina koji imaju vremena da se posvete praksi u potpunosti i mogu da rade puno radno vrijeme, kao i onima koji su već završili studije i žele da se upoznaju sa korporativnom kulturom, profesionalnim radnim okruženjem, zadacima i povoljnostima angažovanja u našoj kompaniji.


Uslovi za prijavljivanje:


  • Završen fakultet (eventualno jedan ispit/diplomski do kraja), ili viši stepen završen ili u toku
  • Raspoloživost za obavljanje posla tokom punog radnog vremena
  • Kompletan proces selekcije i regrutacije radi Telenor
  • Praksa traje do godinu dana
  • Praksa podrazumijeva novčanu nadoknadu – platu i benefite
Stručno osposobljavanje lica sa stečenim visokim obrazovanjem:


Namijenjeno je osobama sa stečenim visokim obrazovanjem koje nemaju radno iskustvo u određenom nivou obrazovanja i na evidenciji su Zavoda za zapošljavanje Crne Gore. Cilj ovog programa je da olakša prelazak mladih u svijet rada kroz pružanje mogućnosti za dodatno sticanje znanja, vještina i kompetencija.

Program realizuje Vlada Crne Gore preko Zavoda za zapošljavanje u saradnji sa brojnim institucijama i kompanijama, među kojima smo i mi. Više informacija na portalu e-Uprave Crne Gore (https://www.euprava.me/program-strucno-osposobljavanje)Uslovi za prijavljivanje:


  • Završene osnovne studije u trajanju od tri godine (180 ETC)
  • Selekciju kandidata vrši Uprava za kadrove
  • Praksa traje 9 mjeseci
  • Praksa podrazumijeva novčanu nadoknadu – platu i benefite