Novosti i saopstenja

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA

Share this:

 • news-img
  12.07.2018.

  Turistički paketi sa 100 i 200 gigabajta interneta

  Turiste koji tokom ovog ljeta posjete Crnu Goru očekuju unaprijeđeni Telenor paketi, sa više interneta i mogućnošću besplatnog korišćenja popularnih aplikacija.

 • news-img
  01.07.2018.

  Telenor i AntenaM organizuju nagradni konkurs

  Antena M, u saradnji “ sa kompanijom Telenor organizuje nagradni foto konkurs „Zabilježite trenutak i osvojite nagradu“. Iskoristite svoje pametne telefone, napravite fotografiju ili kratki snimak inspirisan ljetom, druženjem, provodom ili prirodnim ljepotama Crne Gore i osvojite nagradu.

 • news-img
  26.06.2018.

  Telenor gradi mrežu za budućnost

  Najnaprednija Telenor 4G+ mreža odnedavno je dostupna u osamnaest crnogorskih opština. To znači da Telenorove korisnike u svim gradovima na primorju i centralnom dijelu Crne Gore, kao i u Kolašinu, Mojkovcu, Bijelom Polju, Beranama, Pljevljima, Plavu i Rožajama, očekuje još brži internet i kvalitetniji signal.

 • news-img
  01.06.2018.

  Digitalni sevisi za smanjenje nejednakosti

  Digitalna platforma koja omogućava radnicima da prijave kršenje svojih prava proglašena je najboljim digitalnim rješenjem na ovogodišnjem, petom po redu Telenor Forumu mladih, koji je juče završen u Bangkoku.

 • news-img
  18.05.2018.

  Napredna Telenor 4G+ mreža u 18 crnogorskih opština

  Kompanija Telenor pustila je u široku upotrebu najnapredniju 4G+ mrežu u većini crnogorskih gradova.

 • news-img
  11.05.2018.

  Brže i jednostavnije do informacija o Glavnom gradu uz aplikaciju Klik Podgorica

  Android aplikacija “Klik Podgorica” omogućiće građanima i turistima da na brži i jednostvniji način dobiju informacije o gradskom i željezničkom saobraćaju, biciklizmu, ugostiteljstvu, sportskim objektima, zdravstvenim ustanovama, kulturi i istoriji Glavnog grada

 • news-img
  10.05.2018.

  Telenor ima najveću 4G mrežu u Crnoj Gori

  Najveća prosječna brzina prenosa podataka u urbanim sredinama na teritoriji Crne Gore, za koji se dominantno koristi 4G tehnologija, ostvaruje se u Telenor mreži, pokazuju rezultati mjerenja koje je sprovela Agencija za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP)

 • news-img
  07.05.2018.

  Ljetnja pripejd kampanja u Telenoru

  Više interneta uz turističke pakete

 • news-img
  25.04.2018.

  Telenor objavio Izvještaj o društveno odgovornom poslovanju

  Projekti sa UNICEF-om i Crvenim krstom, posvećenost rodnoj ravnopravnosti i podrška osobama sa invaliditetom obilježili su društveno odgovorno poslovanje Telenora tokom 2017. godine i predstavljeni su u novom Izvještaju o održivom poslovanju kompanije.

 • news-img
  16.04.2018.

  Virtuelna Grebalica za pripejd korisnike

  Pripejd korisnicima Telenora od danas je, u okviru Moj Telenor aplikacije, dostupna virtuelna Grebalica, koja im omogućava da osvoje neku od brojnih pogodnosti.

 • news-img
  29.03.2018.

  Proljećna kampanja u Telenoru

  Više pogodnosti za nove i postojeće pripejd korisnike

 • news-img
  23.02.2018.

  Gestovni prevodilački servis u službi gluvonijemih osoba

  Gestovni prevodilački servis, koji omogućava gluvonijemim osobama pomoć pri poteškoćama u komunikaciji sa pojedincima i institucijama koji ne razumiju njihov jezik, uspješno funkcioniše od novembra prošle godine

 • news-img
  15.02.2018.

  Novi paketi za postpejd korisnike

  Više besplatne komunikacije uz popust na mjesečnu pretplatu

 • news-img
  07.02.2018.

  Obavještenje za korisnike – ne uzvraćajte pozive nepoznatim inostranim brojevima

  Telenor obavještava svoje korisnike da je tokom dana identifikovano više poziva sa nepoznatih inostranih brojeva ka našoj mreži. Upozoravamo korisnike da ne uzvraćaju pozive nepoznatim brojevima iz inostranstva, jer je cilj ove međunarodne prevare, takozvane Wangiri fraud, da korisnik uzvrati poziv koji se naplaćuje. Napominjemo da Telenor nije u mogućnosti da blokira ove pozive, zato savjetujemo korisnicima da na njih ne odgovaraju.

 • news-img
  06.02.2018.

  Organizacija „Child Helpline International“ i Telenor Grupa pomažu djeci da ostanu bezbjedna na internetu

  Rekordan broj od skoro 24 miliona djece i mladih ljudi širom svijeta kontaktiralo je telefonsku liniju za pomoć u 2016. godini