Novosti i saopstenja

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA

Share this:

 • news-img
  14.11.2018.

  Besplatan internet za omladinske centre u Crnoj Gori

  Telenor fondacija i Unija srednjoškolaca, u partnerstvu sa Ministarstvom sporta, potpisali su Ugovor o saradnji, u okviru realizacije projekta „Internet za mlade u omladinskim klubovima i centrima”.

 • news-img
  06.11.2018.

  Ekskluzivno u Telenoru: aplikacije Nickelodeon Play i NBA League Pass

  Telenor je prvi operator u Crnoj Gori koji, svim svojim korisnicima, od sada nudi mobilne aplikacije Nickelodeon Play i NBA League Pass.

 • news-img
  31.10.2018.

  Digitalna laboratorija za kreativnije učenje

  Pionirski projekat uvođenja digitalne pedagogije u crnogorske škole počeo je danas otvaranjem digitalne laboratorije u Osnovnoj školi „Štampar Makarije” u Podgorici.

 • news-img
  28.10.2018.

  Telenor i ove godine u „Trci zadovoljstva”

  Dio zaposlenih u Telenoru, zajedno sa članovima svojih porodica, učestvovalo je danas u „Trci zadovoljstva”, održanoj u okviru 25. Podgoričkog maratona.

 • news-img
  19.10.2018.

  Rezervišite najnovije iPhone modele u Telenoru

  Telenorovi korisnici moći će od danas da rezervišu iPhone Xs i iPhone Xs Max, trenutno najnaprednije telefone na tržištu, putem sajta www.telenor.me.

 • news-img
  11.10.2018.

  Uskoro besplatan softver za izučavanje biljaka

  Edukativni softver ,,Drveće oko nas”, putem kojeg na jednostavan i zanimljiv način djeca mogu učiti o različitim vrstama biljaka, biće uskoro besplatno dostupan svim učenicima u Crnoj Gori.

 • news-img
  01.10.2018.

  Nova ponuda Telenora: Puna kuća interneta!

  Šta sve može da stane u 100 GB interneta? To je dovoljno da surfujemo oko 5000 sati, preslušamo 20,000 pjesama i pošaljemo 40,000 mejlova. Upravo toliko gigabajta mjesečno Telenor nudi u okviru nove ponude – Telenor Kućnog interneta, koja odgovara i najzahtjevnijim korisnicima.

 • news-img
  12.09.2018.

  Pristupite svom računu putem SMS-a

  Telenorovi korisnici od sada imaju mogućnost da svom računu, u PDF formatu, pristupe putem linka koji će dobijati SMS porukom.

 • news-img
  07.09.2018.

  Mobilna aplikacija za zapošljavanje osoba sa invaliditetom

  Mobilna aplikacija ,,Zaposliosi“, čiji je cilj povećanje zapošljavanja osoba sa invaliditetom, dostupna je na android i iOS operativnim sistemima.

 • news-img
  24.08.2018.

  ,,Smartić satić“ u Telenoru – napredni uređaj za djecu

  Uređaj nove generacije ,,Smartić satić”, koji roditeljima omogućava da komuniciraju i prate lokaciju svog djeteta uz pomoć mobilne aplikacije, od sada je dostupan Telenorovim korisnicima uz posebno osmišljen tarifni paket.

 • news-img
  31.07.2018.

  PPF grupa završila preuzimanje telekomunikacionih kompanija Telenora u zemljama Centralnoistočne Evrope

  PPF grupa završila je sa preuzimanjem telekomunikacionih kompanija mobilnog operatora Telenora u Centralnoistočnoj Evropi, tačnije u Mađarskoj, Bugarskoj, Crnoj Gori i Srbiji.

 • news-img
  12.07.2018.

  Turistički paketi sa 100 i 200 gigabajta interneta

  Turiste koji tokom ovog ljeta posjete Crnu Goru očekuju unaprijeđeni Telenor paketi, sa više interneta i mogućnošću besplatnog korišćenja popularnih aplikacija.

 • news-img
  01.07.2018.

  Telenor i AntenaM organizuju nagradni konkurs

  Antena M, u saradnji “ sa kompanijom Telenor organizuje nagradni foto konkurs „Zabilježite trenutak i osvojite nagradu“. Iskoristite svoje pametne telefone, napravite fotografiju ili kratki snimak inspirisan ljetom, druženjem, provodom ili prirodnim ljepotama Crne Gore i osvojite nagradu.

 • news-img
  26.06.2018.

  Telenor gradi mrežu za budućnost

  Najnaprednija Telenor 4G+ mreža odnedavno je dostupna u osamnaest crnogorskih opština. To znači da Telenorove korisnike u svim gradovima na primorju i centralnom dijelu Crne Gore, kao i u Kolašinu, Mojkovcu, Bijelom Polju, Beranama, Pljevljima, Plavu i Rožajama, očekuje još brži internet i kvalitetniji signal.

 • news-img
  01.06.2018.

  Digitalni sevisi za smanjenje nejednakosti

  Digitalna platforma koja omogućava radnicima da prijave kršenje svojih prava proglašena je najboljim digitalnim rješenjem na ovogodišnjem, petom po redu Telenor Forumu mladih, koji je juče završen u Bangkoku.