4G proljećna kampanja u Telenoru

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA 4G PROLJEĆNA KAMPANJA U TELENORU

Share this:

NAZAD
 
Postpejd korisnici mogu da kupe najnovije telefone na 24 rate bez kamate, sa 30%  popusta na tarifni plan i da uz 1GB besplatnog 4G interneta u nacionalnom saobraćaju u narednih šest mjeseci osjete sve prednosti Telenor pametne mreže 
 
(3. april 2015. godine) – Zbog velikog interesovanja korisnika, proljeće u kompaniji Telenor će biti u znaku pametnih uređaja i besplatnih gigabajta. Naime, svi postpejd korisnici su u mogućnosti da od 1. aprila kupe najnovije telefone iz aktuelne ponude na 24 rate bez kamate, izaberu željeni tarifni paket i ostvare dodatni popust u iznosu od 30% na mjesečnu pretplatu. Dodatno, korisnici koji kupe 4G telefon dobijaju i dodatnih 1 gigabajt besplatnog 4G interneta u nacionalnom saobraćaju, na mjesečnom nivou u narednih šest mjeseci.
 
„Naša nova kampanja je još jedan dokaz da pažljivo osluškujemo potrebe korisnika koji preko fleksibilnih ugovora već mogu kupiti najnovije modele telefona najpoznatijih brendova i uživati u prednostima Telenor pametne mreže. Nakon izuzetno uspješne kampanje, u kojoj smo tokom prošle godine nagradili korisnike dodatnim internet protokom, i ove godine nastavljamo u istom maniru. Sve kupce 4G telefona ćemo dodatno obradovati sa po 1 gigabajt protoka svakog mjeseca u narednih pola godine“, saopšteno je iz kompanije Telenor.                              
 
Kupovina telefona na rate je dostupna uz sve komercijalne postpejd pakete za fizička lica čija je mjesečna pretplata veća od 14,90 eura. Ponudu mogu iskoristiti kako novi, tako i postojeći korisnici Telenora koji nijesu pod ugovornom obavezom.
 
Telenor pametna mreža obezbijeđuje pokrivenost 4G signalom za oko 45% stanovništva u Crnoj Gori, a u svakoj od 15 prodavnica širom Crne Gore u ponudi su najnapredniji modeli telefona kompanija Apple, Sony, LG i Samsung.
 
Budući da Telenor uvijek nastoji da svojim korisnicima omogući da prvi kupe najnovije svjetske modele telefona, prodaja Samsung Galaxy S6 i Samsung Galaxy S6 Edge uređaja u Telenorovim prodavnicama će početi tokom aprila, a već od 1. aprila korisnici mogu da ih naruče u pretprodaji posredstvom zvaničnog sajta kompanije (www.telenor.me).
----- ----- -----
Za dodatne informacije:
Ana Mijanović
Specijalista za medije