Besplatan internet za posjetioce FIAT-a

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA BESPLATAN INTERNET ZA POSJETIOCE FIAT-A

Share this:

NAZAD
 
Kompanija Telenor podržala je ovogodišnje izdanje Festivala internacionalnog alternativnog teatra, koji počinje večeras i traje do 17. septembra. Tako će u Kuslevovoj kući, glavnom festivalskom prostoru i centralnom mjestu okupljanja, svim posjetiocima i gostima Festivala na raspolaganju biti besplatan i neograničen Telenor internet.

Osim toga, Telenor je obezbijedio i internet koji je  sastavni dio predstave „Odsutne frekvencije 19Hz“, pozorišne trupe ExCompanhia deTeatro iz Brazila. Po dolasku na predstavu, svaki učesnik će, uz pomoć mobilnog telefona i interneta, preuzeti materijal koji su pripremili glumci. Nakon toga, učesnici obilaze različite lokacije u gradu, usput slušajući instrukcije glumaca, čime kreiraju sopstveno putovanje i interaktivni doživljaj predstave. Prema festivalskom programu, predstava će se održati u četvrtak, 14. septembra.

Tokom deset festivalskih dana publika će moći da uživa u internacionalnim predstava iz više od devet zemalja svijeta i regiona, kao i zanimljivom i raznovrsnom pratećem likovnom, književnom i muzičkom programu.