Budva dobila redizajniranu Telenor prodavnicu

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA BUDVA DOBILA REDIZAJNIRANU TELENOR PRODAVNICU

Share this:

NAZAD
 
Budva je dvanaesti grad u kojem će korisnici mobilnih komunikacija sve informacije o aktuelnim ponudama dobijati u modernizovanoj Telenor prodavnici, na novoj adresi – u ulici Mediteranska bb.
 
(Budva, 17. februar 2015.) – Kompanija Telenor je danas u Budvi otvorila modernizovanu prodavnicu, u kojoj će dosadašnji korisnici ali i svi zainteresovani imati jednostavan pristup informacijama i aktuelnim ponudama. Otvaranjem prodavnice u Budvi, koja četrnaesta u nizu, nastavlja se jedan od najvećih projekata kompanije Telenor, koji je obuhvatio redizajniranje i otvaranje novih prodavnica širom Crne Gore.
 
„Veliko nam je zadovoljstvo što će naša redizajnirana prodavnica u prijestonici ljetnjeg turizma spremno dočekati novu turističku sezonu sa dodatno ojačanom ponudom paketa i pametnih uređaja. Inspirativno radno okruženje, najviši kvalitet usluge i pokrivenost Telenor pametnom mrežom su prioriteti naše kompanije, u kojima će uživati stanovnici ali i svi posjetioci Budve“, istakli su u Telenoru.
 
Korisnici u Budvi će među prvima moći da se u Telenor prodavnici informišu o novim Play+ paketima i karakteristikama pametnih telefona koji se mogu odabrati već po cijeni od 1 euro ili uz mogućnost kupovine na 12 ili 24 rata bez kamate. U zavisnosti od veličine Play+ paketa, korisnici mogu aktivirati jedan, dva ili tri digitalna servisa u okviru pretplate bez dodatne naplate, iz atraktivne ponude digitalnih servisa:  Deezer, Capture, Novinarnica, Sport Uživo i WhatsApp. Prilikom aktivacije servisa korisnici dobijaju i dodatni internet saobraćaj za korišćenje ovih servisa.
 
 
Za više informacija molimo kontaktirajte:
Ana Mijanović, specijalista za medije