Digitalni servisi na dlanu uz Telenor Play Plus pakete

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA DIGITALNI SERVISI NA DLANU UZ TELENOR PLAY PLUS PAKETE

Share this:

NAZAD
 
Digitalni servisi po izboru, brz internet, opušteni razgovori prema svim mrežama, od sada i uz tri uređaja na rate i mjesečni popust.
 
17. avgust 2015 – Pored digitalnih servisa Novinarnica, Deezer, Capture, Društvene mreže i Sport Uživo, korisnici Duo i Trio Play+ paketa koji se opredijele za kupovinu jednog od modela telefona u ponudi na 12 ili 24 mjesečne rate – Alcatel One Touch Pop 2, Samsung Galaxy S6  i Huawei G7, imaće i 30% popusta na mjesečnu pretplatu.
 
U zavisnosti od toga za koji se od Play+ paketa odluče, korisnici će moći besplatno da aktiviraju jedan, dva ili tri digitalna servisa, uz standardne opcije za razgovor, dopisivanje i surfovanje na internetu. Pored toga, svaki od Play+ paketa uključuje minute ka svim mrežama, neograničen broj minuta unutar mreže, SMS i internet. Nepotrošeni minuti, poruke i megabajti prenose se u naredna tri mjeseca.
 
Digitalni servis Deezer sa više od 35 miliona pjesama omogućava korisnicima da slušaju muziku koju vole u izuzetnom kvalitetu, Sport Uživo donosi rezultate sa terena za 15 različitih sportova. Pored toga, Društvene mreže je mjesečni tarifni dodatak koji omogućava  pristup Facebook, Twitter i WhatsApp društvenim mrežama uz neograničen internet saobraćaj, Capture pruža mogućnost kreiranja ličnog prostora na internetu u kojem mogu da se sačuvaju, pregledaju i podijele fotografije iz mobilnog telefona, dok digitalni servis Novinarnica omogućava korisnicima da čitaju najnovija izdanja popularnih magazina.
 
Servisi se biraju i aktiviraju putem aplikacije ili portala Moj Telenor i u okviru paketa mogu se mijenjati svakog mjeseca.
 
Uz nova tri modela telefona, koje je moguće uzeti na 12 ili 24 rate bez kamate, korisnici mogu da iskoriste pun potencijal Play+ paketa zahvaljujući Telenor Pametnoj mreži koja omogućava velike brzine interneta.
 
Za dodatne informacije: Ana Mijanović, Specijalista za medije, pr@telenor.me