Dobro postaje još bolje uz nove Play+ pakete

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA DOBRO POSTAJE JOŠ BOLJE UZ NOVE PLAY+ PAKETE

Share this:

NAZAD
 
Izaberi telefon i svoju kombinaciju digitalnih servisa
 
2. februar 2015. – Još više minuta, poruka i brzih megabajta, sjajan izbor i dodatan internet saobraćaj za digitalne servise, glavne su karakteristike novih Play+ paketa u Telenoru koji su optimizovani za korisnike pametnih telefona.
 
Uz nove Play+ pakete možete odabrati najnovije pametne telefone po cijeni već od 1 euro ili uz mogućnost kupovine na 12 ili 24 rata bez kamate.
 
U zavisnosti od veličine Play+ paketa, korisnici mogu aktivirati jedan, dva ili tri digitalna servisa u okviru pretplate bez dodatne naplate, iz atraktivne ponude digitalnih servisa:  Deezer, Capture, Novinarnica, Sport Uživo i WhatsApp. Prilikom aktivacije servisa korisnici dobijaju i dodatan internet saobraćaj za korišćenje ovih servisa.
 
Novinarnica je servis koji pruža pristup časopisima kao što su National Geographic, Cosmopolitan, Politikin zabavnik i Vrele gume, bilo kad i bilo gdje. Capture omogućava svakom korisniku da na svom nalogu u cloudu čuva sva dokumenta i fotografije sa telefona, koje može dijeliti sa prijateljima. Muzički servis Deezer u svojoj bazi ima više od 30 miliona pjesama strane i domaće muzike i omogućava svakom korisniku da sluša svoju omiljenu muziku gdje god da se nalazi, kao i da pravi plejliste i dijeli omiljene pjesme na društvenim mrežama.
 
Više informacija možete naći na zvaničnom sajtu Telenora: www.telenor.me.
 
Za više informacija molimo kontaktirajte:
Ana Mijanović, specijalista za medije