Konkurs Telenor fondacije u toku

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA KONKURS TELENOR FONDACIJE U TOKU

Share this:

NAZAD
 
(Podgorica, 16.2.2015.godine) - Konkurs Telenor fondacije za podršku projektima posvećenim osnaživanju mladih i njihovoj edukaciji u digitalnom svijetu je otvoren za prijave do 23. februara u 17 časova. Iz Fondacije su još jednom poslali poziv svim zainteresovanim organizacijama da dodatna pitanja o konkursu ili prijave pošalju na e-mail fondacija@telenor.me, a sve dodatne informacije u vezi sa konkursom se mogu preuzeti na web stranici Telenor Fondacije.
 
Adrijana Husić, menadžer Telenor fondacije je naglasila da joj posebno zadovoljstvo pričinjava što se prijavljuju mladi ljudi sa idejama vrijednim razmatranja, a svi u Fondaciji će im pružiti podršku i sugestije za napredak. „U duhu naše misije „Ovdje smo da pomognemo“ želimo da riješimo dileme i odgovorimo na sva pitanja koja zainteresovane organizacije imaju prije slanja prijave. Kao što naglašavamo od samog osnivanja Fondacije, razvoj izabranih projekata će biti propraćen ne samo finansijskom već i logističkom podrškom, kako bi smo od samog početka stvarali partnerski odnos. Dok su realizacije projekata izabranih na prethodnom konkursu u toku, željno iščekujemo kakve ideje će stići na našu adresu ovoga puta i na koje ćemo još načine odgovoriti izazovima u društvu i doprinijeti održivijoj budućnosti“, kazala je Husić.
 
Odluke o podršci projektima biće donijete od strane Upravnog odbora Telenor fondacije na narednoj sjednici koja je planirana za početak marta 2015.godine. Članove Upravnog odbora čine predstavnici Telenora: izvršni direktor Majkl Malvebo, direktora ljudskih resursa Biljana Radusinović i direktor korporativnih poslova Ivica Ivanović, kao i direktor za marketing i prodaju u kompaniji Domen Nataša Đukanović i profesor na Ekonomskom fakultetu Anđelko Lojpur.