Novi sadržaji na Ćemovskom polju

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA NOVI SADRŽAJI NA ĆEMOVSKOM POLJU

Share this:

NAZAD
 
Novcem od učešća zaposlenih Telenora na Podgoričkom maratonu kupljen novi inventar za Ćemovsko polje.
 
(Podgorica, 9. maj 2015.)- Zaposleni u kompaniji Telenor i Telenor fondaciji, danas su zajedno sa članovima svojih porodica i predstavnicima partnerskih organizacija uređivali park na Ćemovskom polju koji je jedno od omiljenih mjesta za rekreaciju u Podgorici. Zahvaljujući ovoj akciji, park u Ćemovskom polju od danas ima sadržaje za stoni tenis, a postavljene su i nove, dodatne drvene kante za otpad.
 
Majkl Malvebo, izvršni direktor kompanije Telenor, saopštio je da je novac za kupovinu dva stola za stoni tenis i novih kanti za otpad prikupljen u oktobru prošle godine, učešćem zaposlenih Telenora na Podgoričkom maratonu. „Učešćem na Podgoričkom maratonu promovisali smo kao kompanija aktivne i zdrave životne stilove, ali smo akciji dali i društveno odgovornu dimenziju, jer je Telenor fondacija za svaki kilometar koji su zaposleni istrčali donirala po pet eura. Taj novac je danas dobio svoju najbolju namjenu, jer smo obogatili ovaj divni prostor za rekreaciju u Podgorici“, kazao je Malvebo.
 
On je pozvao sugrađane da posjete Ćemovsko polje, uživaju u novim sadržajima, ali i da ne zaborave da prirodu treba da čuvamo svi zajedno. „Ovom akcijom danas želimo da damo konkretan doprinos tome da jedan važan park u Glavnom gradu bude još više prava zelena oaza i našim primjerom pokažemo kako se treba odnositi prema prirodi“, poručio je Malvebo.
 
Veliku podršku današnjoj akciji dali su učešćem i predstavnici Ekološkog pokreta Ozon, nevladine organizacije koja je na drugom konkursu Telenor Fondacije dobila logističku i finansijsku podršku za projekat edukacije mladih o klimatskim promjenama i njihovom uticaju u Crnoj Gori. Pored njih, akciji su se priključili i članovi stono-teniskih klubova „Luča“ i „Spin Uniqa“.