Novi Telenor paketi za mala preduzeća

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA NOVI TELENOR PAKETI ZA MALA PREDUZEĆA

Share this:

NAZAD
 
„Moja Firma“ biznis paketi obuhvataju neograničene razgovore u timu, besplatne minute u nacionalnom saobraćaju kao i besplatne roming minute.
 
(Podgorica, 16. maj 2014.) – Kompanija Telenor obogatila je svoju ponudu za biznis korisnike paketima „Moja Firma“. U sklopu novih paketa poslovni korisnici će pored besplatne komunikacije u okviru tima i Telenor mreže imati besplatne minute ka drugim mrežama koji važe i za razgovore sa 25 zemalja svijeta, roming minute, kao i neograničeni pristup Internetu.
 
Pored povoljnosti prilagođenih poslovanju malih i srednjih firmi, Telenor je za korisnike pripremio i novi digitalni servis My Contacts, koji olakšava upravljanje telefonskim imenikom i jednostavno prebacuje kontakte sa jednog telefona na drugi. U slučaju gubitka ili kvara uređaja, aplikacija My Contacts je veoma korisna jer čuva sve podatke onlajn, a opcija koja daje prednost ovoj aplikaciji u odnosu na slične servise je mogućnost prebacivanja kontakata sa starih uređaja, koji su bili u upotrebi prije pojave pametnih telefona. Dovoljno je preuzeti apliakciju na mobilni uređaj, a registracija se vrši pomoću sopstvenog broja mobilnog telefona, e-mail adrese i lozinke. Ažuriranje kontakata je jednostavno i sve izmjene imenika automatski se sinhronizuju sa telefonom korisnika.
 
„Vodeći računa o svim korisnicima, a svjesni činjenice da je komunikacija u malim i srednjim preduzećima od velikog značaja, pripremili smo novu biznis ponudu. „Moja firma“ paketi imaju za cilj da olakšaju poslovanje kompanijama i omoguće im uživanje u Telenor pametnoj mreži, a servis My Contacts će obezbijediti da korisnici svoje kontakte uvijek imaju na jednom mjestu. Obuhvatili smo sve vidove komunikacije, uključujući i Internet protok, a sa ponudom pametnih uređaja smo zaokružili sve potrebe preduzeća koje se tiču komunikacija“, saopšteno je iz Telenora.
 
Svi korisnici sa pretplatom od 6,9 eura mogu nesmetano da komuniciraju sa svojim timom, a u ponudi je i veliki broj pametnih uređaja koji se, uz ugovor, mogu kupiti po cijeni već od jednog eura. Nepotrošeni besplatni minuti i poruke, mogu se prenositi u naredna tri mjeseca.