Otvaranjem prodavnice u Baru završen Telenorov projekat redizajniranja

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA OTVARANJEM PRODAVNICE U BARU ZAVRŠEN TELENOROV PROJEKAT REDIZAJNIRANJA

Share this:

NAZAD
 
Danas u Baru kompanija Telenor svečano obilježila uspješnu realizaciju projekta redizajniranja i otvaranja novih prodavnica širom Crne Gore 
 
Bar, 1. april 2015. – Kompanija Telenor je danas svečano otvorila redizajniranu prodavnicu u Baru, smještenu na adresi Jovana Stojanovića bb, u kojoj će korisnici moći da se upoznaju sa aktuelnim ponudama i prednostima Telenor pametne mreže na interaktivan način.
 
Projekat redizajniranja i otvaranja novih Telenor prodavnica je trajao više od godinu dana. Sada su svih 15 prodavnica u 13 crnogorskih gradova, zahvaljujući najsavremenijem dizajnu enterijera postale još pristupačnije mjesto na kojem korisnici mogu dobiti potrebne informacije o najnovijim ponudama i uređajima.
 
Na otvaranju prodavnice, kojim je označen završetak jednog od najvećih projekata kompanije, izvršni direktor Majkl Malvebo izrazio je posebno zadovoljstvo što od danas i zvanično svaka Telenor prodavnica u Crnoj Gori ima dizajn i uslugu svjetskog kvaliteta.
 
 „Ponosan sam što sam na čelu tima kojem je sve ove godine kvalitet usluge jedan od stubova poslovanja, a direktan kontakt i zadovoljstvo korisnika prioritet. Pored odlične pokrivenosti signalom, Bar je grad koji je pokriven i 4G pametnom mrežom, a uz ponudu pametnih uređaja koju redovno dopunjujemo novim modelima najvećih svjetskih proizvođača mogu da kažem da su naše prodavnice zaista centar dobrih stvari. Siguran sam da će novi ambijent i nova lokacija naše prodavnice prijati i zaposlenima, i da će biti još zadovoljniji svojim radnim okruženjem“, kazao je Malvebo.
 
Korisnici u Baru će među prvima moći da dobiju sve informacije o novoj proljećnoj kampanji koja će obradovati sve postojeće ali i nove postpejd korisnike. Oni će biti u mogućnosti da od 1. aprila kupe najnovije telefone iz aktuelne ponude na 24 rate bez kamate, izaberu željeni tarifni paket i ostvare dodatni popust u iznosu od 30% na mjesečnu pretplatu. Dodatno, korisnici koji kupe 4G telefon dobijaju na poklon i dodatnih 1 gigabajt besplatnog 4G interneta u nacionalnom saobraćaju, na mjesečnom nivou u narednih 6 mjeseci.
 
Više informacija o kampanji mogu pronaći na zvaničnom sajtu kompanije (www.telenor.me), posredstvom kojeg upravo od 1. aprila mogu naručiti u pretprodaji najnovije uređaje: Samsung Galaxy S6 i Samsung Galaxy S6 Edge.
 
Za dodatne informacije:
Kontakt: Ana Mijanović,
Specijalista za medije