Otvoren konkurs Telenor fondacije „Zamisli sve“

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA OTVOREN KONKURS TELENOR FONDACIJE „ZAMISLI SVE“

Share this:

NAZAD
 
Telenor fondacija objavila je konkurs za podršku društveno odgovornim projektima, čija je ovogodišnja tema „Zamisli sve“. Na konkurs se mogu prijaviti humanitarne i nevladine organizacije, institucije i fondacije registrovane u Crnoj Gori. Prijave je potrebno poslati do 10. aprila na mejl adresu fondacija@telenor.me.

Telenor poziva zainteresovane organizacije da predlože inovativna i održiva rešenja koja za cilj imaju prevazilaženje aktuelnih izazova u različitim oblastima.

Želimo da podržimo organizacije koje imaju ideju i jasan plan za unapređenje neke od oblasti kojima smo, kao društveno odgovorna kompanija, snažno posvećeni. Veću šansu da dobiju podršku imaće projekti fokusirani na polja djelovanja Telenor fondacije, a to su obrazovanje, socijalna inkluzija društveno ugroženih grupa, kultura i umjetnost i zaštita životne sredine. Uz finansijsku podršku, sa pobjednicima konkursa gradimo partnerski odnos i obezbjeđujemo ostale resurse za uspješnu realizaciju projekata“, izjavila je Nataša Đurđić, menadžerka Telenor fondacije. 

O projektima čiju će realizaciju Telenor finansijski i logistički podržati odlučiće Upravni odbor Fondacije. Informacije o neophodnim dokumentima i  načinu prijave dostupne su  na sajtu www.telenor.me.

Ove godine, Telenor fondacija obilježava petogodišnjicu poslovanja, a do sada je uspješno realizovala 20 projekata, u saradnji sa 30 nevladinih organizacija i institucija.