Otvorena najveća Telenor prodavnica

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA OTVORENA NAJVEĆA TELENOR PRODAVNICA

Share this:

NAZAD
 
Dvije nove prodavnice u Podgorici korisnicima Telenor pametne mreže donose novo korisničko iskustvo, i mogućnost da se na lakši način upoznaju sa aktuelnim ponudama i promocijama. 
 
Podgorica, 31. maj 2014. – Kompanija Telenor je danas svečano otvorila novu prodavnicu u Podgorici, smještenu na Trgu Republike i ujedno najveću svoju prodavnicu, u kojoj će korisnici moći da se upoznaju sa aktuelnim ponudama. 
Modernizovanu Telenor prodavnicu danas je dobio i dio grada preko Morače, na već poznatoj adresi u Moskovskoj ulici.
 
Povodom otvaranja najveće Telenor prodavnice u Crnoj Gori izvršni direktor kompanije Majkl Malvebo istakao je da je Telenor posvećen dodatnom jačanju kvaliteta usluge, uz pomoć novog dizajna svjetskog nivoa u svim Telenor prodavnicama. 
 
„Kontinuirano radimo na unaprijeđenju usluga, kako bismo na što efikasniji način izašli u susret potrebama sadašnjih i potencijalnih korisnika. Uz odličnu pokrivenost i sigurnost koju Telenor pametna mreža nudi, te kvalitetnu uslugu i direktan kontakt sa korisnicima, ubijeđen sam da će naše prodavnice nastaviti da budu centar dobrih stvari“, kazao je Malvebo. „Pored toga što želimo da nova Telenor prodavnica u samom centru Glavnog grada bude i centar uspješnog poslovanja i najboljih usluga, važno nam je da i naši zaposleni budu zadovoljni svojim radnim okruženjem. Komentari naših zaposlenih koji rade u redizajniranim prodavnicama širom zemlje više su nego ohrabrujući i potvrda da naš najveći ovogodišnji projekat daje očekivane rezultate“. 
 
Posebno iznenađnje pripremljeno je za prvih 50 korisnika koji su danas potpisali ili obnovili postpejd ugovor u najvećoj Telenor prodavnici. Ovim korisnicima je poklonjen pametni telefon Alcatel OT 602 sa pripejd karticom. 
Pokloni su danas dijeljeni i u redizajniranoj Telenor prodavnici u Moskovskoj ulici.
 
Telenor je u ovoj godini redizajnirao i otvorio ukupno devet prodavnica širom Crne Gore, a ovaj projekat se nastavlja i do kraja godine će obuhvatiti još šest Telenor prodavnica.