Popust na telefone za osobe sa invaliditetom

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA POPUST NA TELEFONE ZA OSOBE SA INVALIDITETOM

Share this:

NAZAD
 
(Podgorica, 11 maj 2015.) – Kao društveno odgovorna kompanija, Telenor je pripremio posebnu ponudu koja će osobama smanjene pokretljivosti i osobama sa invaliditetom omogućiti da po povoljnim uslovima i popustom na mjesečnu pretplatu postanu vlasnici najsavremenijih uređaja.
 
Telenor već omogućava popust od 20% na mjesečnu pretplatu za osobe smanjene pokretljivosti i osobe sa invaliditetom u okviru paketa Prenesi i Surfuj S, a sada je korisnicima na raspolaganju dodatna povoljnost - popust na cijenu telefona uz korišćenje paketa Prenesi i Surfuj S, u  iznosu od 50 eura na važeću cijenu telefona za taj paket u trenutku kupovine.
 
„Trudimo se da osobama smanjene pokretljivosti i osobama sa invaliditetom još više izađemo u susret i našu ponudu učinimo još pristupačnijom. Tako smo ovaj put, uz već postojeći popust od 20% na mjesečnu pretplatu za paket Prenesi i Surfuj S, uveli i popust na telefone od 50 eura. Na ovaj način, veliki broj telefona koji se nalaze u našoj ponudi mogu se nabaviti po izuzetno povoljnim cijenama.“ saopšteno je iz kompanije.
 
Detaljnije informacije o ponudi korisnici mogu dobiti u najbližoj prodavnici Telenora ili na sajtu www.telenor.me. 
 
Za dodatne informacije:
Kontakt: Ana Mijanović,
Specijalista za medije