Prijavite se i budite dio Telenor Foruma mladih 2015.

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA PRIJAVITE SE I BUDITE DIO TELENOR FORUMA MLADIH 2015.

Share this:

NAZAD
 
Globalna inicijativa kompanije Telenor usmjerena je na okupljanje mladih budućih lidera u Oslu, na temu „Znanje za sve“
 
19. avgust 2015. – Telenor poziva mlade iz Crne Gore da se prijave za treći Telenor Forum mladih, koji se održava u Oslu u decembru 2015. godine. Forum organizuje Telenor grupa u saradnji sa Nobelovim centrom za mir.
 
Svi zainteresovani koji imaju između 18 i 28 godina, gaje strast prema podsticanju društvenih, ekonomskih i/ili ekoloških promjena u svojoj zajednici, posjeduju dobro znanje engleskog jezika i zanimljivo mišljenje o tome kako digitalna komunikacija utiče na društvo, mogu da se prijave za učešće na Forumu. Rok za prijave je ponedjeljak, 21. septembar 2015. godine, do 17:00 časova.
 
Stručnost u oblasti telekomunikacija nije obavezna, ali se od kandidata očekuje da napišu esej od 300 riječi i odgovore na jedno od tri postavljena pitanja, koja se odnose na ovogodišnju temu Foruma: „Znanje za sve“.
 
„Uz pomoć Telenorovog Foruma mladih, okupljamo mlade ljude iz nordijskih zemalja, Evrope i Azije i pružamo im mogućnost da razmijene mišljenja i poglede na izazove i prednosti koje donosi ovaj novi svijet u kom smo sve više povezani tehnologijom. Drago nam je što imamo priliku da pošaljemo i dva učesnika iz Crne Gore da participiraju na Forumu i pružimo im jedinstveno iskustvo“, saopštili su iz kompanije.
 
Finalni izbor dva kandidata iz Crne Gore koji će putovati u Oslo biće povjeren međunarodnom selekcionom panelu, koji će činiti predstavnici građanskog sektora i Nobelovog centra za mir, kao i akademici i rukovodioci Telenor grupe. Putne troškove, uključujući hranu i smještaj dva odabrana kandidata, pokriva kompanija Telenor.
 
Više detalja o Telenorom Forumu mladih možete naći na sajtu www.telenor.me.
 
Za dodatne informacije: Ana Mijanović, Specijalista za medije, pr@telenor.me