Pristiglo 37706 poruka solidarnosti

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA PRISTIGLO 37706 PORUKA SOLIDARNOSTI

Share this:

NAZAD
 
Veliki broj građana se odazvao inicijativi i poslao poruku podrške
 
Podgorica, 19. maj 2014. godine – Na donatorski broj 14543 koji je Telenor Fondacija uspostavila sa Crvenim Krstom Crne Gore do jutros u 9.30h je pristiglo 37706 poruka. Sav prihod će biti proslijeđen Crvenom Krstu Crne Gore koji će sredstva dalje opredijeliti za saniranje posljedica područja u Regionu pogođenih poplavama.
 
“Zbog alarmantnog stanja koje je pogodilo region, donatorska linija je otvorena u petak popodne i za ova tri dana su prikupljena značajna novčana sredstva. I ovog puta su građani Crne Gore pokazali veliku solidarnost i dali doprinos da se jedna od najvećih prirodnih katastrofa u posljednje vrijeme što brže sanira.“, saopštila je Adrijana Husić, menadžer Telenor fondacije.
 
Donatorska linija je i dalje otvorena, a korisnici Telenor mreže svakim SMS-om poslatim na broj 14543 i dalje mogu da doniraju po jedan euro (sa uključenim PDV-om) za ugrožene porodice. Dovoljno je da pošaljete praznu poruku i date svoj doprinos, dok neki telefoni zahtijevaju da uneset barem jedan znak ili slovo