Redizajnirana Telenor prodavnica u Herceg Novom

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA REDIZAJNIRANA TELENOR PRODAVNICA U HERCEG NOVOM

Share this:

NAZAD
 
U prostoru modernog dizajna, kompanija Telenor je poboljšala korisničko iskustvo za sve stanovnike i turiste koji posjete redizajniranu prodavnicu u Herceg Novom.
 
(Herceg Novi, 10. jun 2014.) – Kompanija Telenor je danas u Herceg Novom otvorila redizajniranu prodavnicu, u kojoj će ljubazni zaposleni pomoći da zainteresovani građani i turisti dođu do potrebnih informacija o aktuelnostima i uređajima koje ovaj operator ima u ponudi. Prodavnica u Herceg Novom je deseta po redu koja je redizajnirana tokom jednog od najvećih ovogodišnjih projekata kompanije Telenor.
 
„Novim dizajnom smo se još bolje uklopili u duh i izgled Herceg Novog a ponudom u redizajniranoj Telenor prodavnici omogućili svim stanovnicima i posjetiocima ovog grada da na interaktivan način izaberu uređaj i paket koji im najviše odgovara. Želimo da i ove sezone veliki broj turista uživa u svemu što Herceg Novi pruža i da svoje utiske podijele sa najdražima preko Telenor pametne mreže, koja im je sada još dostupnija“, rekao je izvršni direktor Telenora Michael Malvebo na otvaranju prodavnice.
 
Za sve posjetioce tokom turističke sezone Telenor je pripremio turistički pripejd paket koji korisnicima za iznos od tri eura omogućava sedam dana neograničenog Interneta i 250 besplatnih poruka ka cijelom svijetu. Pored ove ponude, u Telenor prodavnicama korisnici mogu naći najveći izbor pametnih telefona, tablet računara i modema.