Rezervišite najnovije Samsung modele u Telenoru

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA REZERVIŠITE NAJNOVIJE SAMSUNG MODELE U TELENORU

Share this:

NAZAD
 
Odmah nakon premijernog predstavljanja najnovijih modela Samsung uređaja Galaxy S10, S10+ i S10e u Londonu i San Francisku, Telenorovi korisnici mogu ih od danas rezervisati putem sajta www.telenor.me. Zainteresovani mogu da rezervišu odabrani telefon u periodu od 22. februara do 7. marta, a isporuku mogu očekivati već od 8. marta.

Samsung je nove S10 modele lansirao slaveći deceniju od izlaska prvog Glaxy S uređaja. Svaki od novih telefona karakterišu inovativne i revolucionarne performanse, kamere i ekrani. Fotografije vrhunskog kvaliteta, živopisan digitalni sadržaj preko cijelog, ravnog ekrana, široki objektivi i bežično punjenje baterije samo su dio specifikacija novih modela. Novi uređaji automatski optimizuju bateriju, procesor, memoriju, a karakteriše ih i inteligentni Wi-Fi sistem. To su neophodne karakteristike za sljedeću generaciju mobilnih uređaja, a novi Samsung modeli dizajnirani su za one koji žele vrhunski pametni telefon sa moćnim performansama.

Kupci S10 i S10+ modela dobijaju i poklon od Samsunga – Galaxy Buds slušalice u bijeloj boji. Dovoljno je da se prethodno registruju putem Telenor web sajta tokom procesa rezervacije. 

Ponudom najnovijih modela mobilnih uređaja, koji su Telenorovim korisnicima u Crnoj Gori dostupni odmah nakon lansiranja, Telenor nastoji da im omogući unaprijeđenu, digitalnu komunikaciju u mreži stabilnog kvaliteta.