Sa TravelSure tarifom potpuna kontrola troškova u romingu

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA SA TRAVELSURE TARIFOM POTPUNA KONTROLA TROŠKOVA U ROMINGU

Share this:

NAZAD
 
(Podgorica, 24. jul 2015.) - Kao dio Telenor grupe, jednog od vodećih međunarodnih mobilnih operatora, Telenor Crna Gora iskoristio je prednosti povezanosti na velikom broju tržišta i korisnicima ponudio roming tarifu TravelSure, sa veoma povoljnim cijenama širom svijeta.
 
Tarifa TravelSure donosi najpovoljniju cijenu rominga do sada, kao i uvid u potrošnju u svakom trenutku, jednostavnim pozivanjem besplatnog kratkog koda *126#. Na taj način, prvi put u Crnoj Gori, kontrola potrošnje je moguća u realnom vremenu i korisnici mogu da provjeravaju stanje na svom računu bilo gdje i bilo kada.
 
Telenorovi korisnici sada mogu da ostvare značajne uštede kada putuju, uz iste cijene prema svim mrežama i svim destinacijama, koje su podijeljene u tri zone: Zona 0 (Srbija),  Zona 1 (Evropa, Sjeverna Amerika) i  Zona 2 (ostatak svijeta).
 
Korisnici TravelSure roming paketa u Zoni 1 nakon prvog minuta, minut razgovora plaćaju samo 0,49 eura za odlazne pozive i 0,19 eura za dolazne pozive, dok je cijena minuta razgovora u Zoni 2 samo 1,49 eura za odlazne pozive i 0,39 eura za dolazne pozive.
 
Posebna povoljnost je namijenjena korisnicima koji putuju u Srbiju. Oni imaju mogućnost kupovine Dnevnih i Nedjeljnih karata po cijeni od samo 1,5 eura, odnosno 3,5 eura. Dnevna karta omogućava korisnicima da nakon aktivacije do ponoći istog dana imaju besplatne odlazne pozive i besplatan SMS ka Telenor mreži u Crnoj Gori i Srbiji, besplatne dolazne pozive iz svih mreža i besplatan internet. A ukoliko se opredijele za Nedjeljnu kartu od 3,5 eura, korisnici mogu da u periodu od 7 dana od aktivacije imaju besplatne odlazne pozive i besplatan SMS ka Telenor mreži u Crnoj Gori i Srbiji, besplatne dolazne pozive iz svih mreža, kao i besplatan internet.
 
Dodatne informacije o Telenor roming tarifi TravelSure možete naći na sajtu kompanije: www.telenor.me.
 
Za više informacija kontaktirajte:
Ana Mijanović, Specijalista za medije, pr@telenor.me