Telenor Crna Gora imenovao novog generalnog direktora

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR CRNA GORA IMENOVAO NOVOG GENERALNOG DIREKTORA

Share this:

NAZAD
 
7. avgust 2015. – Sandra Štajner danas je imenovana za generalnog direktora Telenora u Crnoj Gori i na toj funkciji će od 1. septembra naslijediti Majkla Malveba. Sandra Štajner dolazi na novu poziciju iz Telenora u Srbiji, sa mjesta izvršne direktorke korporativnih komunikacija i ljudskih resursa te kompanije. U Telenoru je od 2006. godine, a za to vrijeme je kao član Uprave bila na nekoliko vodećih pozicija.
 
Majkl Malvebo će na funkciji generalnog direktora biti do 1. septembra ove godine, kada će se posvetiti vođenju ključnih projekata za Telenor Grupu u Crnoj Gori.
 
“Izuzetna mi je čast što mi se ukazala prilika da rukovodim Telenorom u Crnoj Gori i veoma sam uzbuđena zbog onoga što me očekuje. Moji planovi su da osiguram dalji rast i razvoj kompanije sa pravim ljudima i jasnim ciljevima, kako bismo nastavili da stanovnicima Crne Gore pružamo izuzetno korisničko iskustvo”, kaže Sandra Štajner.
 
Na poziciji generalnog direktora Telenora u Crnoj Gori, Sandra Štajner preuzeće i odgovornost za kompaniju MNNews, čijih 100 odsto akcija je kupio Telenor Crna Gora u decembru 2014. godine, kako bi svojim korisnicima pružio objedinjene usluge i najnovija poslovna rješenja.
 
Više o Sandri Štajner
 
Sandra Štajner pridružila se Upravi Telenora u Srbiji 2006. godine, kao izvršna direktorka korporativnih komunikacija, a od 2013. preuzima i ulogu izvršnog direktora ljudskih resursa. Od maja 2015, član je odbora direktora Telenora u Crnoj Gori. Ona ima više od dvadeset godina međunarodnog iskustva u korporativnim komunikacijama, medijima i upravljanju ljudima. Stekla je značajno radno iskustvo u Americi radeći na poziciji producenta satelitskog programa za Fox News Channel u Njujorku, kao i za HBO i Reuters. Magistrirala je u oblasti komunikologije medija i diplomirala u oblasti produkcije dramskih umjetnosti i medija na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu.
 
Za dodatne informacije: Ana Mijanović, Specijalista za medije, pr@telenor.me