Telenor fondacija raspisala drugi konkurs za finansiranje projekata

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR FONDACIJA RASPISALA DRUGI KONKURS ZA FINANSIRANJE PROJEKATA

Share this:

NAZAD
 
(Podgorica, 30.01.2015.) Telenor fondacija raspisala je novi konkurs za podršku projektima posvećenim osnaživanju mladih, njihovoj edukaciji i usavršavanju znanja i vještina u digitalnom svijetu, a sve u skladu sa misijom Fondacije "Internet za sve“. Zainteresovani svoje projekte mogu poslati na e-mail fondacija@telenor.me do 23. februara u 17 časova.
 
Adrijana Husić, menadžer Telenor fondacije, izrazila je zadovoljstvo zbog otvaranja drugog konkursa i nada se da će se i kroz ovaj konkurs, kao što je bio slučaj sa prethodnim, realizovati dobre inicijative koje će ponuditi rješenje na postojeće izazove. „Vjerujemo da je i pred nama i pred našim sadašnjim, ali i budućim partnerima veliki izazov – kreirati i podržati projekte koji će mijenjati zajednicu na bolje zahvaljujući prije svega Internetu koji, svjesni smo, doprinosi razvoju i unapređenju društva“.
„U novu godinu ulazimo i sa novim pozivom organizacijama, da se prijave na konkurs i pridruže nam se u misiji „Ovdje smo da pomognemo“. Podjećam na tri projekta koja je Fondacija podržala u decembru prošle godine u prethodnom konkursu. Zajedno sa partnerima pratimo napredak projekata, i razvoj same ideje kroz implementaciju aktivnosti. Pred nama je mnogo novih izazova, ali vjerujemo da upravo zahvaljujući dobrim postojećim i novim partnerskim odnosima, možemo da ponudimo održiva i inovativna rješenja koje će mijenjati naše društvo na bolje.“, saopštila je Husić.
 
Fondacija je na prethodnom konkursu finansijski i logistički podržala projekte Udruženja paraplegičara Podgorica i Udruženja Evropskih studenata Tehnike - Lokalna grupa Podgorica (BEST), dok je saradnja sa NVO Digitalizuj.Me formalizovana kroz novu Inicijativu.
 
Dodatne informacije o pravilima i obrasce za apliciranje zainteresovani mogu preuzeti na web stranici Telenor Fondacije ili kontaktom na fondacija@telenor.me.
 
Odluke o prodršci projektima biće donijete od strane Upravnog odbora Telenor fondacije na narednoj sjednici koja je planirana za početak marta 2015.godine. Članove Upravnog odbora čine predstavnici Telenora: izvršni direktor Majkl Malvebo, direktora ljudskih resursa Biljana Radusinović i direktor korporativnih poslova Ivica Ivanović, kao i direktor za marketing i prodaju u kompaniji Domen Nataša Đukanović i profesor na Ekonomskom fakultetu Anđelko Lojpur.