Telenor mreža modernizovana u Podgorici

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR MREŽA MODERNIZOVANA U PODGORICI

Share this:

NAZAD
 
Unaprijeđen kvalitet mreže, pouzdanija internet konekcija, brže pretraživanje i učitavanje sadržaja od sada očekuju sve Telenorove korisnike na teritoriji Podgorice. Mreža je modernizovana na 49 lokacija na teritoriji glavnog grada, od čega se 36 nalazi u užem gradskom jezgru. Tehnologija najnovije generacije sada se nalazi na gradskim baznim stanicama, što znači da mreža tehnološki može odgovoriti zahtjevima najnaprednijih korisnika. 

Telenor od aprila realizuje projekat modernizacije mreže, koji je započet na primorju, u okviru priprema za ljetnju sezonu i povećan broj korisnika. Projekat se nastavlja na teritoriji Cetinja, Danilovgrada i Nikšića, a očekuje se da do kraja oktobra mreža bude modernizovana na više od 370 lokacija širom Crne Gore, u svakoj opštini.

Projekat podrazumijeva zamjenu opreme najnovijom tehnologijom, tako da se poveća energetska efikasnost i unaprijedi zaštita životne sredine. Osim toga, korisnici će iskusiti i unaprijeđen kvalitet usluge, brži pristup internetu i do šest puta brži prenos podataka.