Telenor nagradio korisnike sa 6.532 nagrade

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR NAGRADIO KORISNIKE SA 6.532 NAGRADE

Share this:

NAZAD
 
Telenor je u prethodnih mjesec i po realizovao nagradnu igru „Srećna dopuna“ za pripejd korisnike, a izvršni direktor kompanije je danas uručio ključeve automobila Toyota Auris Milošu Krivokapiću iz Nikšića.
 
Podgorica, 4. maj 2015. – Nakon  mjesec i po dana velike nagradne igre u kojoj je podijeljeno 6.532 nagrada, Majkl Malvebo, izvršni direktor kompanije Telenor uručio je ključeve glavne nagrade, automobila Toyota Auris, srećnom dobitniku Milošu Krivokapiću iz Nikšića. Svi pripejd korisnici koji su u toku trajanja „Srećne dopune“, od 17. marta do 30. aprila makar jednom dopunili svoj račun sa 3 ili više eura imali su pravo učešća u nagradnoj igri, a novi korisnici su aktivacijom broja takođe bili kandidovani za izvlačenje.
 
Miloš Krivokapić, dobitnik glavne nagrade na uručenju nije krio svoje oduševljenje ali i iznenađenje. „Nisam očekivao da ću dobiti ni neku od manjih nagrada, a kamoli automobil. Svi članovi moje porodice su dugogodišnji korisnici Telenor mreže, a prvi broj koji sam kupio, koristim i danas. Iako se broj koji je izvučen u nagradnoj igri vodi na mene, moja majka je zaslužna što je Toyota Auris postala naša, jer sam ga kupio za nju“, kazao je Miloš.
 
Izvršni direktor kompanije Telenor, izrazio je veliko zadovoljstvo što su reakcije korisnika na nagradnu igru bile izuzetno pozitivne i što je podijeljen veliki broj nagrada. „Pored toga što korisnicima omogućavamo najkvalitetniju Telenor pametnu mrežu, drago mi je da smo u proteklih mjesec i po dana bili u mogućnosti da podijelimo i 6532 nagrade našim najaktivnijim pripejd korisnicima. Danas obilježavamo poseban dan, kada čestitamo dobitniku novog automobila. Nastavićemo sa daljim unaprijeđenjem naše pametne mreže, a kraj ove nagradne igre znači samo da pripremamo nove načine kako da iznenadimo i zabavimo naše korisnike dobrim stvarima“, kazao je Malvebo.
 
Za dodatne informacije:
Ana Mijanović,
Specijalista za medije