Telenor otvorio savremenu Tehničku zgradu na Starom Aerodromu

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TELENOR OTVORIO SAVREMENU TEHNIČKU ZGRADU NA STAROM AERODROMU

Share this:

NAZAD
 
Investicija potvrđuje Telenorovu dugogodišnju posvećenost ulaganju  u Crnu Goru 
 
26. maj 2015. godine – Nakon osam mjeseci od postavljanja kamena temeljca, došlo je vrijeme da se nova moderna Tehnička zgrada opremljena najsavremenijom opremom zvanično otvori. Zgradu su svečano otvorili Uve Fredhajm, predsjednik Odbora direktora Telenora Crna Gora, i Vujica Lazović, potpredsjednik Vlade i ministar za informaciono društvo i telekomunikacije.
Građevinski radovi su počeli 9. oktobra na Starom Aerodromu, na površini od oko 900 m2, dok površina prizemlja iznosi oko 450m2. Lokacija posjeduje autonomiju u skladu sa najvećim tehničkim standardima.
 
Otvaranje Tehničke zgrade donosi dodatnu konkurentnu prednost u razvoju novih proizvoda i rješenja za Telenorove korisnike.
 
“Zgrada će olakšati održavanje i unaprijeđenje sigurnosti mreže. Obezbijediće sigurnu lokaciju za sve vrste opreme i dalje jačanje digitalne budućnosti. Istovremeno, doprinijeće tome da Telenor nastavi da obezbijeđuje najnovije telekomunikacione tehnologije i još bolje korisničko iskustvo u skladu sa našim sloganom Razlika je u mreži ”, izjavio je Uve Fredhajm, predsjednik Odbora direktora Telenora Crna Gora u toku ceremonije zvaničnog otvaranja Tehničke zgrade.
 
Kao što je istakao Vujica Lazović, potpredsjednik Vlade: “Godinama unazad predano radimo na podršci razvoju ICT infrastrukture i elektronskih servisa u našoj zemlji, a na tom putu imali smo saradnju sa brojnim  partnerima, uključujući i Telenor, kao kompaniju koja teži konstantnom unaprijeđenju kvaliteta svojih usluga i ponude, sa ciljem pojednostavljenja i poboljšanja komunikacija i načina života građana Crne Gore”.
 
Najnovija investicija Telenora predstavlja još jednu potvrdu Telenorove dugoročne posvećenosti da dalje razvija crnogorsko tržište, naglasio je Majkl Malvebo, izvršni direktor Telenora Crna Gora, uz zahvalnicu svima koji su bili uključeni u implementaciju jednog od najvažnijih projekata i investicija koje je Telenor realizovao u Crnoj Gori.
 
 
Za više informacija kontaktirajte: Ana Mijanović, Specijalista za medije, pr@telenor.me