Toyota Auris za najsrećnijeg pripejd korisnika

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA TOYOTA AURIS ZA NAJSREĆNIJEG PRIPEJD KORISNIKA

Share this:

NAZAD
 
Počinje nagradna igra Telenora za pripejd korisnike pod nazivom „Srećna dopuna“, u okviru koje dodjeljujemo 6.532 nagrade.
 
(Podgorica, 17. mart 2015. godine) – Pripejd korisnici Telenora Crna Gora od danas imaju mogućnost da učestvuju u nagradnoj igri „Srećna dopuna" i osvoje veliki broj nagrada. Svakog sata šest srećnih dobitnika očekuje dopuna od 3 eura, svakog dana jedan korisnik dobija 4G telefon Huawei Y550, a svake nedjelje iPhone 6, dok će na kraju nagrade igre, jedan korisnik postati vlasnik automobila Toyota Auris.
 
"Telenor uvijek misli i na svoje priprejd korisnike, a „Srećna dopuna“ je jedan od načina da se korisnici zabave i da ih mi nagradimo za vjernost. Svaka dopuna preko tri eura automatski kandiduje korisnika za izvlačenje jedne od nagrada, i svi oni će dobiti propratni SMS sa informacijom o nagradnoj igri. U izvlačenju za Toyotu Auris učestvovaće svi korisnici koji su bili kandidovani za satne, dnevne i nedjeljne nagrade“, saopšteno je iz kompanije.
 
Svi novoaktivirani korisnici u promotivnom periodu direktno se kandiduju za glavnu nagradu, a dobijaju i mogućnost da besplatno aktiviraju prvi nedjeljni dodatak „Dodaj sve“.
 
Srećni dobitnici dobiće SMS obavještenja, dok svi korisnici spisak dobitnika mogu provjeriti na www.telenor.me/pwg. Nagradna igra će trajati do 30. aprila 2015. godine, do ponoći.
 
Za dodatne informacije:
Kontakt: Ana Mijanović, Specijalista za medije