Novosti i saopstenja

Share this:

Menu
O TELENORU NOVOSTI NOVOSTI I SAOPSTENJA

Share this:

 • news-img
  10.09.2020.

  Telenor prvi u Crnoj Gori uvodi Drivey uslugu

  Telenor je prvi operator na tržištu Crne Gore koji korisnicima donosi inovativnu uslugu Drivey koja služi za povezivanje, analizu i praćenje najvažnijih informacija o ispravnosti i kretanju vozila, kao i načinu vožnje. Uz to, saputnicima omogućava konekciju na WiFi internet preko Telenor 4G mreže.

 • news-img
  27.08.2020.

  Ne uzvraćajte pozive nepoznatim brojevima iz inostranstva

  Poštovani korisnici, obavještavamo vas da su tokom dana primijećeni učestali pozivi ka korisnicima Telenor mreže sa inostranih brojeva, iz Velike Britanije, Njemačke i Francuske. Cilj ovih, zllonamjernih poziva jeste da korisnik primijeti propušteni poziv i onda uzvrati, a poziv se tarifira po cijenama međunarodnog saobraćaja ka tim zemljama. Ukoliko primijetite propuštene pozive sa brojeva koji počinju sa 44, 49 i 33, molimo da ih ignorišete, osim ukoliko nije riječ o vama poznatim brojevima.

 • news-img
 • news-img
  07.08.2020.

  Rezervišite Samsung Galaxy Note 20 i Samsung Galaxy Note 20 Ultra u Telenoru

  Samsung Galaxy Note 20 i Samsung Galaxy Note 20 Ultra najnoviji su mobilni uređaji kompanije Samsung, koje Telenorovi korisnici mogu da rezervišu od 6. do 20. avgusta putem sajta www.telenor.me.

 • news-img
  05.08.2020.

  Telenor objavio Izvještaj o održivom poslovanju

  Nastavak rada na stvaranju bezbjednijeg digitalnog okruženja za djecu, kao i aktivnosti usmjerene na zaštitu životne sredine – bili su u fokusu društveno odgovornog poslovanja Telenora tokom 2019. godine.

 • news-img
  01.08.2020.

  Obavještenje o izmjeni uslova utvrđenih pretplatničkim ugovorom – tarifni paketi za pravna lica

  Od 1. septembra 2020. godine izmijeniće se uslovi ugovoreni pretplatničkim ugovorom za usluge koje koristite u mobilnoj telefoniji Telenora Crne Gore za sljedeće pakete

 • news-img
  17.07.2020.

  Obavještenje o planiranim radovima

  Telenor konstantno radi na poboljšanju svojih usluga i unapređuje kvalitet servisa koje nudi svojim korisnicima. Usljed planiranih radova, obavještavamo vas da u jutarnjim časovima u nedjelju, 19.jula, može doći do kratkotrajnih prekida pojedinih servisa. Molimo vas za strpljenje i razumijevanje, potrudićemo se da sve smetnje budu otklonjene u najbržem roku. Hvala vam.

 • news-img
  17.07.2020.

  Ljetnji pripejd uz 500 gigabajta

  Telenor je za svoje pripejd korisnike pripremio novu ljetnju ponudu, koja se sastoji od dva paketa sa po 500 gigabajta. Paketi koštaju deset ili petnaest eura, u zavisnosti od vremena tokom kojeg se 500 raspoloživih gigabajta mogu iskoristiti.

 • news-img
  10.07.2020.

  Revolucionarni Samsung Galaxy Z Flip u Telenoru

  Novi uređaj kompanije Samsung, Galaxy Z Flip, sa inovativnim preklapajućim dizajnom, dostupan je u Telenorovim prodavnicama, a može se kupiti i putem sajta www.telenor.me.

 • news-img
  07.07.2020.

  Platite račun online i bez provizije

  Telenor je svojim postpejd korisnicima omogućio da svoje račune plate online i bez provizije, putem aplikacije Moj Telenor.

 • news-img
  02.06.2020.

  Zamijenite stari telefon za novi u Telenoru

  Kompanija Telenor od sada nudi uslugu "Staro za novo", putem koje korisnici mogu svoj stari telefon zamijeniti za novi.

 • news-img
  05.05.2020.

  Rezervišite najnoviji iPhone SE u Telenoru

  Telenorovi korisnici od danas mogu da rezervišu novi iPhone SE, atraktivan i pristupačan uređaj kompanije Apple, putem web prodavnice.

 • news-img
  05.05.2020.

  Telenor i PPF grupa doniraju zaštitnu opremu za borbu protiv koronavirusa

  Telenor Crna Gora, zajedno sa svojom matičnom kompanijom, PPF grupom, doniraće 20 hiljada zaštitnih maski tipa N95 Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti. Ovom, sto hiljada eura vrijednom donacijom kompanije žele da podrže crnogorsko društvo u borbi protiv epidemije koronavirusa.

 • news-img
  13.04.2020.

  Besplatan internet za pristup online nastavnom sadržaju

  Telenor je svojim pripejd i postpejd korisnicima omogućio da od danas besplatno aktiviraju mjesečni dodatak ,,Uči doma“, i tako dobiju deset gigabajta interneta za pristup nastavnom sadržaju i video lekcijama na istoimenoj platformi i aplikaciji.

 • news-img
  03.04.2020.

  Novo u Telenoru: Telefon pun knjiga uz Bookmate

  Telenorovoj ponudi vrhunskih digitalnih servisa od sada se pridružuje i Bookmate, aplikacija koja omogućava pristup bazi od preko milion elektronskih i audio knjiga na 15 jezika, uključujući više od 3000 knjiga najpoznatijih regionalnih izdavača. Svim korisnicima koji aktiviraju Bookmate Telenor daje 10 GB interneta za njegovo korišćenje.