Telenor fondacija

Share this:

Menu
O TELENORU O NAMA DRUŠTVENA ODGOVORNOST TELENOR FONDACIJA

Share this:

 
 

Tu smo da pomognemo

 
U Telenoru vjerujemo da se uspjeh ne mjeri samo dobrim poslovnim rezultatima i istaknutim mjestom na tržištu, već i odgovornošću prema zajednici u kojoj poslujemo i njenim ljudima.

Naša kompanija osnovala je Telenor fondaciju u aprilu 2014. godine kao nevladinu organizaciju sa ciljem promocije i razvoja koncepta društvene odgovornosti u Crnoj Gori. Putem aktivnosti Fondacije, Telenor nastavlja da ulaže u Crnu Goru i pomaže razvoj njenih društvenih potencijala. Želja nam je da kreiramo i podržimo  projekte koji će mijenjati zajednicu na bolje, zahvaljujući prije svega Internetu koji doprinosi razvoju i unapređenju društva. To je, ujedno, i smisao jedinstvenog koncepta korporativne društvene odgovornosti koji Telenor grupa uspješno sprovodi širom svijeta.
 
Članove Upravnog odbora Fondacije čine stručnjaci iz različitih oblasti, ne bi li se ista rukovodila potrebama crnogorskog društva, i da pri tome diferenciramo poslovanje kompanije Telenor od strategije Telenor fondacije. Članovi Upravnog odbora odlučivaće o projektima koji će biti podržani od strane Fondacije, a sve u cilju shvatanja i unapređenja koncepta društvene odgovornosti.
 
Želimo da ostvarimo dugoročan efekat tako što projekte podržavamo i pratimo tokom dužeg vremenskog perioda. Fondacija će se uvijek truditi da prepozna probleme u zajednici, pokrene ljude na akciju i svojim društveno odgovornim djelovanjem napravi razliku u društvu. Naši rukovodioci lično učestvuju u projektima Fondacije i prate njihov napredak, a naši zaposleni su pozvani da se uključe volonterskim radom, i ličnim primjerom doprinesu ciljevima fondacije.
 
Sandra Štajner
Predsjednica Upravnog odbora Telenor fondacije i Generalna direktorka Telenora Crna Gora