Telenor fondacija

Share this:

Menu
O TELENORU O NAMA DRUŠTVENA ODGOVORNOST TELENOR FONDACIJA

Share this:

 
 

Tu smo da pomognemo

 
U Telenoru vjerujemo da se uspjeh ne mjeri samo dobrim poslovnim rezultatima i istaknutim mjestom na tržištu, već i odgovornošću prema zajednici u kojoj poslujemo i njenim ljudima.

Naša kompanija osnovala je Telenor fondaciju u aprilu 2014. godine kao nevladinu organizaciju sa ciljem promocije i razvoja koncepta društvene odgovornosti u Crnoj Gori. Putem aktivnosti Fondacije, Telenor nastavlja da ulaže u Crnu Goru i pomaže razvoj njenih društvenih potencijala. Želja nam je da kreiramo i podržimo  projekte koji će mijenjati zajednicu na bolje, zahvaljujući prije svega Internetu koji doprinosi razvoju i unapređenju društva. 

Članove Upravnog odbora Fondacije čine stručnjaci iz različitih oblasti, ne bi li se ista rukovodila potrebama crnogorskog društva, i da pri tome diferenciramo poslovanje kompanije Telenor od strategije Telenor fondacije. Članovi Upravnog odbora odlučivaće o projektima koji će biti podržani od strane Fondacije, a sve u cilju shvatanja i unapređenja koncepta društvene odgovornosti.
 
Želimo da ostvarimo dugoročan efekat tako što projekte podržavamo i pratimo tokom dužeg vremenskog perioda. Fondacija će se uvijek truditi da prepozna probleme u zajednici, pokrene ljude na akciju i svojim društveno odgovornim djelovanjem napravi razliku u društvu. Naši rukovodioci lično učestvuju u projektima Fondacije i prate njihov napredak, a naši zaposleni su pozvani da se uključe volonterskim radom, i ličnim primjerom doprinesu ciljevima fondacije.
 
Branko Mitrović
Predsjednik Upravnog odbora Telenor fondacije i generalni direktor Telenora Crna Gora