Menu
O TELENORU O NAMA DRUŠTVENA ODGOVORNOST TELENOR FONDACIJA UPRAVNI ODBOR TELENOR FONDACIJE
 

Sandra Štajner, Predsjednica Upravnog odbora Fondacije i Generalna direktorka Telenora.


Od maja 2015, članica je odbora direktora Telenora u Crnoj Gori. Ima više od dvadeset godina međunarodnog iskustva u korporativnim komunikacijama, medijima i upravljanju ljudima. Stekla je značajno radno iskustvo u Americi radeći na poziciji producentkinje satelitskog programa za Fox News Channel u Njujorku, kao i za HBO i Reuters. Magistrirala je u oblasti komunikologije medija i diplomirala u oblasti produkcije dramskih umjetnosti i medija na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.Biljana Radusinović, Direktorka ljudskih resursa.


Nakon dugogodišnjeg iskustva u oblasti ljudskih resursa, priključila se Telenor timu u januaru 2015. godine na vodećoj poziciji u ljudskim resursima. Diplomirana je ekonomistkinja, sa specijalizacijom u međunarodnom marketingu. Bila je jedna od polaznica specijalizovanih programa u školi menadžmenta na Bledu. Uspješno je završila brojne nacionalne i međunarodne seminare i radionice iz oblasti računovodstva, menadžmenta, liderstva i upravljanja ljudima.
Ljudmila Popović Kavaja, menadžerka Jedinice pravnih, regulatornih i korporativnih poslova.


Ljudmila Popović Kavaja je menadžerka Jedinice pravnih, regulatornih i korporativnih poslova sa više od 20 godina iskustva u oblasti telekomunikacija. Diplomirani je pravnik i ima položen pravosudni ispit. Bogato radno iskustvo počela je da stiče 1994. godine u Privrednom sudu u Podgorici. Telenoru se pridružila 1997. godine, od kada je pokrivala više pozicija koja se odnose na pravna, regulatorna i korporativna pitanja.
Milena Đukanović, direktorica je Instituta Konfucije na Univerzitetu Crne Gore i doktor tehničkih nauka.


Izabrana je za najuspješniju ženu u nauci u 2013. godini od Ministarstva nauke Crne Gore i dobitnica je Dunavske nagrade za najuspješnijeg mladog istraživača u 2015. godini od Federalnog ministarstva za nauku, istraživanja i ekonomiju Austrije i Instituta za Dunavski region i Centralnu Evropu. Rukovodilac je brojnih međunarodnih i bilateralnih naučno-istraživačkih projekata, kao i urednik i recenzent u međunarodnim časopisima. Usavršavala se u oblasti računarstva i elektronike kroz brojne stipendije u Italiji, Njemačkoj, Francuskoj, Turskoj, Španiji i Portugalu.

Anđelko Lojpur, Profesor na Ekonomskom fakultetu u Podgorici.Doktor ekonomskih nauka i prorektor  Univerziteta Crne Gore. Član je velikog broja profesionalnih udruženja, angažovan je na mnogobrojnim projektima. Njegove akademske kvalifikacije i dosadašnji uspjeh preporuka su i za isto tako uspješno djelovanje Telenor fondacije.