Menu
O TELENORU O NAMA DRUŠTVENA ODGOVORNOST TELENOR FONDACIJA UPRAVNI ODBOR TELENOR FONDACIJE
 

Branko Mitrović, predsjednik Upravnog odbora Fondacije i generalni direktor Telenora.

Stupio je na dužnost generalnog direktora Telenora Crne Gore 1. jula 2019. godine. 

Ima više od 20 godina iskustva u sektoru telekomunikacija. Bio je član Upravnog odbora Telenora Crne Gore, a u posljednje četiri godine radio je kao izvršni direktor korporativnih poslova u Telenoru Srbije. Karijeru je počeo u kompaniji Mobtel 1998. godine, bio na nekoliko upravljačkih pozicija u sektoru finansija i korporativnih poslova u Telenoru Srbije. Od 2011. godine obavljao je dužnost direktora veleprodaje, a od 2014. do 2016. godine vodio je Telenorovu firmu u Crnoj Gori, MNNews.  

Osnovne i master studije završio je na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, a zvanje mastera poslovne administracije stekao je na Cotrugli poslovnoj školi. Završio je programe na Londonskoj, INSEAD i Harvard poslovnoj školi. 


Biljana Radusinović, Direktorka ljudskih resursa.


Nakon dugogodišnjeg iskustva u oblasti ljudskih resursa, priključila se Telenor timu u januaru 2015. godine na vodećoj poziciji u ljudskim resursima. Diplomirana je ekonomistkinja, sa specijalizacijom u međunarodnom marketingu. Bila je jedna od polaznica specijalizovanih programa u školi menadžmenta na Bledu. Uspješno je završila brojne nacionalne i međunarodne seminare i radionice iz oblasti računovodstva, menadžmenta, liderstva i upravljanja ljudima.




Ljudmila Popović Kavaja, menadžerka Jedinice pravnih, regulatornih i korporativnih poslova.


Ljudmila Popović Kavaja je menadžerka Jedinice pravnih, regulatornih i korporativnih poslova sa više od 20 godina iskustva u oblasti telekomunikacija. Diplomirani je pravnik i ima položen pravosudni ispit. Bogato radno iskustvo počela je da stiče 1994. godine u Privrednom sudu u Podgorici. Telenoru se pridružila 1997. godine, od kada je pokrivala više pozicija koja se odnose na pravna, regulatorna i korporativna pitanja.




Milena Đukanović, direktorica je Instituta Konfucije na Univerzitetu Crne Gore i doktor tehničkih nauka.


Izabrana je za najuspješniju ženu u nauci u 2013. godini od Ministarstva nauke Crne Gore i dobitnica je Dunavske nagrade za najuspješnijeg mladog istraživača u 2015. godini od Federalnog ministarstva za nauku, istraživanja i ekonomiju Austrije i Instituta za Dunavski region i Centralnu Evropu. Rukovodilac je brojnih međunarodnih i bilateralnih naučno-istraživačkih projekata, kao i urednik i recenzent u međunarodnim časopisima. Usavršavala se u oblasti računarstva i elektronike kroz brojne stipendije u Italiji, Njemačkoj, Francuskoj, Turskoj, Španiji i Portugalu.






Anđelko Lojpur, Profesor na Ekonomskom fakultetu u Podgorici.



Doktor ekonomskih nauka i prorektor  Univerziteta Crne Gore. Član je velikog broja profesionalnih udruženja, angažovan je na mnogobrojnim projektima. Njegove akademske kvalifikacije i dosadašnji uspjeh preporuka su i za isto tako uspješno djelovanje Telenor fondacije.