Korisnici Telenor mreže nastavljaju sa slanjem poruka podrške

Share this:

Menu
O TELENORU O NAMA DRUŠTVENA ODGOVORNOST TELENOR FONDACIJA VIJESTI KORISNICI TELENOR MREŽE NASTAVLJAJU SA SLANJEM PORUKA PODRŠKE

Share this:

NAZAD
 
Korisnici Telenor pametne mreže su danas do 9h časova poslali ukupno 84305 poruka na donatorski broj namijenjen za pomoć stanovništvu u poplavljenim područjima Srbije i Bosne i Hercegovine.
 
„Telenor korisnici nastavljaju da daju svoj doprinos velikim brojem poruka, a sredstva se uplaćuju Crvenom krstu koji će ih usmjeriti za pružanje neophodne pomoći. Građani Crne Gore su svjesni važnosti da i dalje treba da doniraju putem SMS-a jer je upravo sada pred ugroženim stanovništvom najveći izazov, a to je sanacija štete.“ saopštila je Adrijana Husić, menadžer Telenor fondacije.
 
Saradnja koju je Telenor fondacija ostvarila sa Crvenim krstom Crne Gore prvi je u nizu projekata koji je pred Telenor fondacijom u narednom periodu. Vođeni dosadašnjim dobrim primjerima iz prakse, Telenor fondacija će se kroz svoje aktivnosti truditi da mobilne komunikacije i dalje doprinose društvenoj integraciji, ali i da kroz inicijative koje će realizovati stvara vrijednosti u društvu, jača informisanost i maksimizuje korišćenje komunikacijskih usluga za sve građane Crne Gore.
 
Korisnici Telenor mreže svakim SMS-om poslatim na broj 14543 i dalje mogu da doniraju po jedan euro, a na donirani iznos se ne naplaćuje porez. Dovoljno je da pošaljete praznu poruku i date svoj doprinos, dok neki telefoni zahtijevaju da unesete barem jedan znak ili slovo.