Zaposleni u Telenoru doprinijeli uređenju parka

Share this:

Menu
O TELENORU O NAMA DRUŠTVENA ODGOVORNOST TELENOR FONDACIJA VIJESTI ZAPOSLENI U TELENORU DOPRINIJELI UREĐENJU PARKA

Share this:

NAZAD
 
Drugu godinu zaredom, zaposleni u Telenoru danas su uređivali park na Ćemovskom polju, a aktivnost je dio društveno odgovornog poslovanja kompanije. Tabla sa smjernicama do parka, sunčani sat i infotabla koja prikazuje bogat biljni i životnijski svijet novi su sadržaji u park šumi, a uskoro će biti postavljena i ljuljaška za djecu sa invaliditetom.
 
Sredstva uložena u uređenje park šume prikupljena su učešćem na Podgoričkom maratonu, kada su zaposleni za svaki pređeni kilometar donirali po pet eura i time omogućili dodatne sadržaje u  parku, na raspolaganju svim posjetiocima.
 
Telenor je prošle godine sredstva od maratona uložio u postavljanje novih drvenih kanti za smeće i stolova za stoni tenis. U skladu sa principima društvene odgovornosti, zaposleni u Telenoru nastoje da doprinesu razvoju zajednice.
 
 „Trudimo se da budemo primjer pozitivnih promjena u društvu, a aktivnosti očuvanja životne sredine spadaju u oblasti kojima posvećujemo posebnu pažnju. Trudićemo se da i dalje pokazujemo brigu o zajednici u kojoj poslujemo, jer to smatramo jednim od pokazatelja uspjeha naše kompanije“, rekla je Nataša Đurđić, menadžerka Telenor fondacije.
 
Današnju akciju pomogli su i članovi Odreda izviđača „Njegoš“, koji su se potrudili da dan za druženje upotpune kreativnim sadržajima. Informacije o biljnom i životinjskom svijetu u parku pripremili su profesorica Prirodno – matematičkog fakulteta Danijela Steševič i članovi Centra za zaštitu i proučavanje ptica.