Forma za prijavu aplikacije

Share this:

Menu
O TELENORU O NAMA FIREFOX IZAZOV FORMA ZA PRIJAVU APLIKACIJE

Share this:

 
Nakon što učesnik popuni registracionu formu za učešće na konkursu „Firefox Izazov“ , neophodno je i da izvrši prijavu aplikacije za konkurs što uključuje: 

 1. Postavljanje završene aplikacije na Firefox Marketplace (www.marketplace.firefox.com) najkasnije do 15.09.2013. u 23:59h, kako bi aplikacija prošla proces evaluacije od strane kompanije Mozilla.
  Napomena: Aplikacije koje budu postavljene nakon ovog roka neće biti razmatrane.
 2. Popunjavanje formulara za prijavu aplikacije na konkurs nakon što je aplikacija uspješno prijavljena na Firefox Marketplace, najkasnije do 15.09.2013. u 23:59h po srednjeevropskom vremenu. Prilikom prijave aplikacije učesnici treba da pošalju slejdeće informacije:
  • Ime i prezime, kontakt podatke učesnika primarnog kontakta (iste kao i prilikom popunjavanja registracione forme).
  • Naziv aplikacije i njen kratak opis.
  • U prilogu je potrebno dostaviti snimak ekrana konfirmacionog mejla koji potvrđuje i svjedoči da je korisnik u predviđenom vremenskom roku postavio aplikaciju za provjeru na Firefox Marketplace.
  • Napomena: Nepotpune prijave aplikacija neće biti razmatrane.

Napomena: Učesnici koji su državljani Crne Gore popunjavaju formular za prijavu aplikacija na konkurs koji se nalazi sajtu Telenora Crna Gora (www.telenor.me), dok učesnici državljani Republike Srbije popunjavaju formular za prijavu aplikacija na konkurs koji se nalazi sajtu Telenora Srbija (www.telenor.rs). Nepotpune registracije neće biti razmatrane.