Žiri

Share this:

Menu
O TELENORU O NAMA FIREFOX IZAZOV ŽIRI

Share this:

 

Nemanja Žilović


Direktor marketing sektora za fizička lica u Telenoru za tržišta Crne Gore i Srbije
Nemanja Žilović je stručnjak iz oblasti marketinga sa desetogodišnjim iskustvom u industriji telekomunikacija. Posjeduje ekspertizu u različitim oblastima poslovanja – prodaji, marketing strategiji, poznavanju proizvoda i uređaja, brendu i marketinškim komunikacijama. Od 1. marta 2013. godine je na poziciji Direktora marketinga sektora za fizička lica u Telenoru.
 
 

Brano Đurović


Menadžer za pripejd segment u Telenoru za tržišta Crne Gore i Srbije
Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Podgorici, nakon čega je radio u nekoliko manjih privatnih preduzeća. U Telenoru je od 2007. godine radio na brojnim pozicijama koje su uključivale razvoj mreže i Internet servisa.  U Telenoru trenutno radi na poziciji menadžera za pripejd segment za tržišta Crne Gore i Srbije.
 
 

Brian King


Community manager za Evropu u kompaniji Mozilla
Brian je od 1999. godine uključen u Mozilla zajednicu i od tada radi na brojnim softverskim projektima koji uključuju Mozilla Firefox platformu. Član je Upravnog odbora Mozdev zajednice koja promoviše sajtove bazirane na Mozilla tehnologiji. Specijalizovao se za razvoj softverskih rješenja za Mozilla Firefox i napisao je brojne članke na tu temu. U kompaniji Mozilla trenutno radi kao Community manager za Evropu.
 
 

Jan Jongboom


Programer za Firefox OS u kompaniji Comoyo
Softverski entuzijasta od svoje desete godine, Jan ima 7 godina profesionalnog iskustva. Agnostik u pogledu jezika, koji provodi većinu svog vremena na radu sa Javaskriptom. Trenutno radi u kompaniji ComoYo, gde se bavi Firefox operativnim sistemom, dajući  doprinos centralnom OS, kao i širenju proizvoda u javnosti. Prije ovoga radio je na pokretanju Cloud9 IDE, i bio angažovan na web proizvodu koji predstavlja  najveći izazov koji je svijet ikada video. Voli sve izazove vezano za Javaskript.
 
 

Olav Nymoen


Programer za Firefox OS u kompaniji Comoyo
Olav je dio ComoYo tima koji doprinosi razvoju operativnog sistema Firefox i njegovog plasiranja na Telenor tržišta. Provodi vrijeme kako na pokretanju  operativnog sistema Firefox sa Telenorovom infrastrukturom, tako i dajući doprinos unaprijeđenju samog operativnog sistema. Olavov san je otvoren mobilni web i impresioniran je i ponosan što Telenor pomaže kompaniji Mozilla da ostvari taj cilj.