Menu
 

Lakša, brža i sigurnija komunikacija uz Telenor mrežu.Želja da uvijek budemo prisutni tamo gdje si ti, inspirisala nas je da konstantno unaprijeđujemo svoje resurse i širimo pokrivenost naše mreže, sa ciljem da ona raste sa tobom i tvojim potrebama. To znači da možeš da razgovaraš, šalješ poruke i surfuješ internetom na svom mobilnom uređaju kada god poželiš, i tako ne propustiš ni jednu tebi važnu stvar.

 
 
pogledaj mapu pokrivenosti
 

 

4G – Brzi mobilni internet

 
Telenor Pametna mreža optimizovana je sa idejom da iz tvog pametnog uređaja izvuče maksimum mogućnosti. Uz 4G brzi internet možeš da pratiš najzanimljivije i najzahtjevnije onlajn sadržaje i budeš u kontaktu sa onima do kojih ti je stalo. Donosimo ti najsavremeniju tehnologiju za još bolje internet iskustvo i najnovije internet servise.


Sigurna mreža

 
Koristeći najnoviju tehnologiju i pažljivo dizajnirane procese rada, naša mreža ti obezbijeđuje sigurnost u skladu sa najvišim industrijskim standardima. Pametna mreža ti omogućava bezbjedan prenos podataka pri surfovanju internetom, korišćenju naprednih usluga za komunikaciju, organizaciju, finansijske transakcije ili čuvanje važnih sadržaja.
 
 
 

Izaberi telefon i uživaj u 4G brzini

Odaberi neki od aktuelnih modela i punu cijenu telefona možeš da platiš na 12 ili 24 mjesečne rate i to uz popust na pretplatu na izabrani tarifni paket.