Menu
 

Ako se nečemu posvetiš skroz onda u tome postaneš najbolji. Najbržiji, najhrabriji i najjači...kad je najteže. Baš tako smo uradili i mi.


Telenor mreža osvojila je prestižno priznanje “BEST IN TEST” na nezavisnom i uporednom mjerenju kvaliteta mobilnih mreža u Crnoj Gori koje je sprovela međunarodna kompanija Umlaut (ranije poznata kao P3).
  
“Umlaut priznanje „Best in test“ je potvrda da smo na pravom putu i rezultat je naših dugoročnih ulaganja i usmjerenja da korisnicima obezbijedimo vrhunsko iskustvo u korišćenju mobilnih usluga.  Stabilna i pouzdana mreža koja ima dovoljno kapaciteta da podrži rastući mobilni i internet saobraćaj nastavlja da bude u vrhu naših prioriteta“, kaže Branko Mitrović, generalni direkor Telenora Crna Gora.
 
 

NAJBOLJA OCJENA NA TESTU!

Mjerenje Umlauta u Crnoj Gori sprovedeno je u periodu od aprila do septembra 2020. godine i obuhvatilo je 5,9 miliona uzoraka uzetih od 5,8 hiljada korisnika.  Testirane kategorije odnosile su se na pokrivenost i kvalitet mreže, a Telenor mreža osvojila je najviše bodova u obje.
 
        
 
 
 

Istovremeno, nastavljamo sa proširenjem 4G signala i unapređujemo mrežu kako bismo našim korisnicima omogućili  korišćenje naprednih servisa iz naše ponude kao što su Deezer i HBO GO.


Pogledaj sve aplikacije u našoj ponudi:
 
 
 

4G – Brzi mobilni internet

 
Uz 4G brzi internet možeš da pratiš najzanimljivije i najzahtjevnije onlajn sadržaje i budeš u kontaktu sa onima do kojih ti je stalo. Donosimo ti najsavremeniju tehnologiju za još bolje internet iskustvo i najnovije internet servise.


Sigurna mreža

 
Pametna mreža ti omogućava bezbjedan prenos podataka pri surfovanju internetom, korišćenju naprednih usluga za komunikaciju, organizaciju, finansijske transakcije ili čuvanje važnih sadržaja.