Menu
 

Mi u Telenoru znamo da se putovanje uvijek nastavlja, čak i onda kada se vrh osvoji. Na tom putu se razvijamo, unapređujemo, ali i suočavamo sa različitim izazovima. I eto nas opet na vrhu!


Telenor mreža je drugi put zaredom dobila prestižno priznanje BEST IN TEST na nezavisnom mjerenju kvaliteta mobilnih mreža u Crnoj Gori, koje je sprovela međunarodna kompanija UMLAUT u periodu od novembra 2020 do aprila 2021. godine.


Ovo značajno priznanje rezultat je dugoročnih ulaganja i usmjerenja Telenora da korisnicima obezbijedi vrhunsko iskustvo u korišćenju mobilnih usluga. Stabilna i pouzdana mreža koja ima dovoljno kapaciteta da podrži rastući mobilni i internet saobraćaj nastavlja da bude u vrhu prioriteta kompanije.

 
 

NAJBOLJA OCJENA NA TESTU!

Telenor je najbolje ocijenjena mreža u Crnoj Gori sa ukupno 921 bodom od maksimalnih 1000. Testirane kategorije u kojima je kompanija Telenor najbolja su najšira pokrivenost mobilnim internetom i minimalno kašnjenje u prenosu podataka.

 
        
 
 
 

Istovremeno, nastavljamo sa proširenjem 4G signala i unapređujemo mrežu kako bismo našim korisnicima omogućili  korišćenje naprednih servisa iz naše ponude kao što su Deezer i HBO GO.


Pogledaj sve aplikacije u našoj ponudi:
 
 
 

4G – Brzi mobilni internet

 
Uz 4G brzi internet možeš da pratiš najzanimljivije i najzahtjevnije onlajn sadržaje i budeš u kontaktu sa onima do kojih ti je stalo. Donosimo ti najsavremeniju tehnologiju za još bolje internet iskustvo i najnovije internet servise.


Sigurna mreža

 
Pametna mreža ti omogućava bezbjedan prenos podataka pri surfovanju internetom, korišćenju naprednih usluga za komunikaciju, organizaciju, finansijske transakcije ili čuvanje važnih sadržaja.