Uprava

Share this:

Menu
O TELENORU O NAMA UPRAVA

Share this:

Branko Mitrović

Generalni direktor

 
Branko Mitrović stupio je na dužnost generalnog direktora Telenora Crne Gore 1. jula 2019. godine. 

Ima više od 20 godina iskustva u sektoru telekomunikacija. Bio je član Upravnog odbora Telenora Crne Gore, a u posljednje četiri godine radio je kao izvršni direktor korporativnih poslova u Telenoru Srbije. Karijeru je počeo u kompaniji Mobtel 1998. godine, bio na nekoliko upravljačkih pozicija u sektoru finansija i korporativnih poslova u Telenoru Srbije. Od 2011. godine obavljao je dužnost direktora veleprodaje, a od 2014. do 2016. godine vodio je Telenorovu firmu u Crnoj Gori, MNNews.  

Osnovne i master studije završio je na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, a zvanje mastera poslovne administracije stekao je na Cotrugli poslovnoj školi. Završio je programe na Londonskoj, INSEAD i Harvard poslovnoj školi. 

Oženjen je i ima troje djece.


 

 

Brano Đurović

Komercijalni direktor

 
Karijeru u Telenoru Crne Gore počeo je u Tehnološkoj diviziji u okviru Sektora za planiranje mreže, a nastavio na raznim pozicijama u okviru Komercijalne divizije. Međunarodno iskustvo stekao je radom na tržištima Srbije i Bugarske i kao dio globalnog tima Telenor Grupe, tokom šest godina. Značajno iskustvo stekao je radom na komercijalizaciji novih tehnologija, poput 4G mobilne tehnologije, partnerstvima sa kompanijama kao što su  Google, HBO i mnoge druge. 

Na poziciji direktora Komercijale nalazi se od maja 2018. godine, a poseban fokus njegovog rada odnosi se na segment fizičkih lica (postpejd i pripejd), uređaja i digitalnih servisa. Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Podgorici, na smjeru Telekomunikacije. U oblasti marketinga i digitalnih tehnologija usavršavao se na brojnim specijalističkim kursevima u zemlji i inostranstvu.
 

 

Ratko Pustahija

Direktor Tehnike

 
Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Podgorici, na smjeru Elektronika. Više od 20 godina radi u oblasti telekomunikacija. U Telenoru  je radio na različitim poslovima u održavanju i planiranju mreže, kao i na različitim razvojnim projektima i uvođenju novih radio tehnologija. Radio je na različitim  rukovodećim pozicijama u okviru Tehničke divizije, a prije dolaska na poziciju direktora Tehnike, obavljao je funkciju menadžera Službe za isporuku servisa. 
 

 

Bojan Ćalasan

Direktor Finansija

 
Na poziciji direktora Finansija u Telenoru Crne Gore nalazi se od septembra 2018. godine. Karijeru u Telenoru započeo je 2012. godine, kao menadžer za računovodstvo, poreze i upravljanje novčanim sredstvima. Prije toga, radio je na rukovodećim poslovima u Sektoru finansija kompanije Montenegro Airlines.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. Završio je  postdiplomske studije na smjeru Računovodstvo i revizija. Posjeduje profesionalna zvanja iz oblasti računovodstva.
 

 

Biljana Radusinović

Direktorka Ljudskih resursa

 
Nakon dugogodišnjeg iskustva u oblasti ljudskih resursa, priključila se Telenor timu u januaru 2015. godine na vodećoj poziciji u ljudskim resursima. Diplomirana je ekonomistkinja, sa specijalizacijom u međunarodnom marketingu. Bila je jedan od polaznika specijalizovanih programa u školi menadžmenta na Bledu. Uspješno je završila brojne nacionalne i međunarodne seminare i radionice iz oblasti računovodstva, menadžmenta, liderstva i upravljanja ljudima.
 

 

Ljudmila Popović Kavaja

Direktorka pravnih, regulatornih i korporativnih poslova

 
Diplomirani je pravnik i ima položen pravosudni ispit.  Ima više od 20 godina iskustva u oblasti telekomunikacija. Bogato radno iskustvo počela je da stiče 1994. godine u Privrednom sudu u Podgorici. Telenoru se pridružila 1997. godine, od kada je pokrivala više pozicija koja se odnose na pravna, regulatorna i korporativna pitanja.