Uprava

Share this:

Menu
O TELENORU O NAMA UPRAVA

Share this:

Sandra Štajner

Generalna direktorka

 
Sandra Štajner stupila je na dužnost izvršne direktorke Telenora Crne Gore u septembru 2015. godine.Telenoru Srbije pridružila se 2006. godine kao izvršna direktorka korporativnih komunikacija, a njen tim kasnije je proširen i na Sektor za upravljanje poslovnim objektima i nekretninama. Sandra je 2013. godine imenovana za izvršnu direktorku korporativnih komunikacija i ljudskih resursa Telenora Srbije. Od 2015. godine obavljala je i funkciju predsjednice Odbora direktora kompanije MNNews, sve do njene potpune integracije sa Telenorom Crne Gore. Članica je i Odbora direktora Američke privredne komore u Crnoj Gori, od 2015. godine.

Ima više od dvadeset godina međunarodnog iskustva u korporativnim komunikacijama, medijima i upravljanju ljudskim resursima. Bogato radno iskustvo stekla je i u Americi, radeći kao producentkinja satelitskog programa za Fox News Channel u Njujorku, kao i za HBO i Reuters. 

Magistrirala je u oblasti komunikologije i medija i diplomirala u oblasti produkcije dramskih umjetnosti i medija na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Kontinuirano se edukuje u oblasti strateškog upravljanja, u čemu se izdvaja višegodišnje obrazovanje  u okviru prestižne poslovne škole, INSEAD.
 

 

Luka Đurašković

Direktor Prodaje

 
Luka Đurašković je na poziciji Direktora prodaje Telenora Crna Gora od 1. septembra 2015. godine. Ima više od 12 godina iskustva u biznisu i prodaji. Diplomirao je poslovnu administraciju na Lester koledžu za profesionalne studije u Londonu. U Telenoru je od 2009. godine. Do sada je pokrivao pozicije Lidera prodavnice na Cetinju, Supervizora prodavnica za region Jug, Specijaliste za korisničko iskustvo i Regionalnog menadžera prodaje. Prije dolaska u Telenor vodio je svoju kompaniju i radio je u različitim preduzećima u Crnoj Gori i inostranstvu.
 

 

Milo Mihaljević

Direktor Tehnike

 
Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Podgorici, na smjeru Elektronika. Više od 30 godina radi u oblasti telekomunikacija i jedan je od četvorice pionira u razvoju mobilne tehnologije i radio mreže Telenora, od osnivanja kompanije.  U Telenoru  je radio na različitim poslovima u planiranju mreže, kao i rukovodećim pozicijama u okviru Tehničke divizije, gdje je obavljao i funkciju direktora Sektora planiranja mreže. Od 2011. godine je obavljao funkciju višeg eksperta za regulativu i arhitekturu. Radio je na različitim projektima i uvođenju novih radio tehnologija, izradi tehnološke strategije, kao i uspostavljanju i razvoju optičke mreže u Crnoj Gori. Stekao je i značajno radno iskustvo radeći u Radio Televiziji Crne Gore na ekspertskim pozicijama, kao i na poziciji rukovodioca Tehnike Televizije Crne Gore. 
 

 

Biljana Radusinović

Direktorka Ljudskih resursa

 
Nakon dugogodišnjeg iskustva u oblasti ljudskih resursa, priključila se Telenor timu u januaru 2015.godine na vodećoj poziciji u ljudskim resursima. Diplomirana je ekonomistkinja, sa specijalizacijom u međunarodnom marketingu. Bila je jedan od polaznika specijalizovanih programa u školi menadžmenta na Bledu. Uspješno je završila brojne nacionalne i međunarodne seminare i radionice iz oblasti računovodstva, menadžmenta, liderstva i upravljanja ljudima.
 

 

Ljudmila Popović Kavaja

Menadžerka Jedinice pravnih, regulatornih i korporativnih poslova

 
Diplomirani je pravnik i ima položen pravosudni ispit.  Ima više od 20 godina iskustva u oblasti telekomunikacija. Bogato radno iskustvo počela je da stiče 1994. godine u Privrednom sudu u Podgorici. Telenoru se pridružila 1997. godine, od kada je pokrivala više pozicija koja se odnose na pravna, regulatorna i korporativna pitanja. Predsjednica je ICT Komiteta u Savjetu stranih investitora u Crnoj Gori.