Uprava

Share this:

Menu
O TELENORU O NAMA UPRAVA

Share this:

Sandra Štajner

Generalna direktorka

 
Sandra Štajner stupila je na dužnost izvršne direktorke Telenora Crne Gore u septembru 2015. godine. Telenoru Srbije pridružila se 2006. godine kao izvršna direktorka korporativnih komunikacija, a njen tim kasnije je proširen i na Sektor za upravljanje poslovnim objektima i nekretninama. Sandra je 2013. godine imenovana za izvršnu direktorku korporativnih komunikacija i ljudskih resursa Telenora Srbije. Od 2015. godine obavljala je i funkciju predsjednice Odbora direktora kompanije MNNews, sve do njene potpune integracije sa Telenorom Crne Gore. Članica je i Odbora direktora Američke privredne komore u Crnoj Gori, od 2015. godine.

Ima više od dvadeset godina međunarodnog iskustva u korporativnim komunikacijama, medijima i upravljanju ljudskim resursima. Bogato radno iskustvo stekla je i u Americi, radeći kao producentkinja satelitskog programa za Fox News Channel u Njujorku, kao i za HBO i Reuters. 

Magistrirala je u oblasti komunikologije i medija i diplomirala u oblasti produkcije dramskih umjetnosti i medija na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Kontinuirano se edukuje u oblasti strateškog upravljanja, u čemu se izdvaja višegodišnje obrazovanje  u okviru prestižne poslovne škole, INSEAD.
 

 

Brano Đurović

Direktor Marketinga

 
Karijeru u Telenoru Crne Gore počeo je u Tehnološkoj diviziji u okviru Sektora za planiranje mreže, a nastavio na raznim pozicijama u okviru Komercijalne divizije. Međunarodno iskustvo stekao je radom na tržištima Srbije i Bugarske i kao dio globalnog tima Telenor Grupe, tokom šest godina. Značajno iskustvo stekao je radom na komercijalizaciji novih tehnologija, poput 4G mobilne tehnologije, partnerstvima sa kompanijama kao što su  Google, HBO i mnoge druge. 

Na poziciji direktora Marketinga nalazi se od maja 2018. godine, a poseban fokus njegovog rada odnosi se na segment fizičkih lica (postpejd i pripejd), uređaja i digitalnih servisa. Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Podgorici, na smjeru Telekomunikacije. U oblasti marketinga i digitalnih tehnologija usavršavao se na brojnim specijalističkim kursevima u zemlji i inostranstvu.
 

 

Ratko Pustahija

Direktor Tehnike

 
Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Podgorici, na smjeru Elektronika. Više od 20 godina radi u oblasti telekomunikacija. U Telenoru  je radio na različitim poslovima u održavanju i planiranju mreže, kao i na različitim razvojnim projektima i uvođenju novih radio tehnologija. Radio je na različitim  rukovodećim pozicijama u okviru Tehničke divizije, a prije dolaska na poziciju direktora Tehnike, obavljao je funkciju menadžera Službe za isporuku servisa. 
 

 

Bojan Ćalasan

Direktor Finansija

 
Na poziciji direktora Finansija u Telenoru Crne Gore nalazi se od septembra 2018. godine. Karijeru u Telenoru započeo je 2012. godine, kao menadžer za računovodstvo, poreze i upravljanje novčanim sredstvima. Prije toga, radio je na rukovodećim poslovima u Sektoru finansija kompanije Montenegro Airlines.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. Završio je  postdiplomske studije na smjeru Računovodstvo i revizija. Posjeduje profesionalna zvanja iz oblasti računovodstva.
 

 

Biljana Radusinović

Direktorka Ljudskih resursa

 
Nakon dugogodišnjeg iskustva u oblasti ljudskih resursa, priključila se Telenor timu u januaru 2015. godine na vodećoj poziciji u ljudskim resursima. Diplomirana je ekonomistkinja, sa specijalizacijom u međunarodnom marketingu. Bila je jedan od polaznika specijalizovanih programa u školi menadžmenta na Bledu. Uspješno je završila brojne nacionalne i međunarodne seminare i radionice iz oblasti računovodstva, menadžmenta, liderstva i upravljanja ljudima.
 

 

Ljudmila Popović Kavaja

Menadžerka Jedinice pravnih, regulatornih i korporativnih poslova

 
Diplomirani je pravnik i ima položen pravosudni ispit.  Ima više od 20 godina iskustva u oblasti telekomunikacija. Bogato radno iskustvo počela je da stiče 1994. godine u Privrednom sudu u Podgorici. Telenoru se pridružila 1997. godine, od kada je pokrivala više pozicija koja se odnose na pravna, regulatorna i korporativna pitanja.