Deezer uslovi korišćenja

Share this:

Menu
O TELENORU O NAMA USLOVI KORIŠĆENJA DEEZER USLOVI KORIŠĆENJA

Share this:

 

Deezer Muzika

 

Telenor i Deezer vam predstavljaju dodatak „Deezer Muzika“. Navedena aplikacija, Premium +, omogućava vam online i offline slušanje muzike iz baze od preko 40 miliona pjesama iz internacionalnog, lokalnog i regionalnih kataloga.

 

*Uslovi korišćenja za Play+ pakete

 • Uz Play+ tarifne pakete pored minuta, poruka i interneta, možete da odaberete i Deezer uz dodatni internet saobraćaj za korišćenje istog
 • Deezer Muzika (Premium+) je namijenjena samo fizičkim licima.
 • Uslugu možete koristiti na svom PC-u/laptopu, smart telefonu i/ili tabletu.
 • Da biste koristili uslugu na svom pametnom telefonu, neophodno je da imate uključen GPRS ili Wi-Fi konekciju.
 • Registracija i aktivacija samog Deezer naloga je isključivo odgovornost samog korisnika. Proces registracije možete ispratiti na portalu i aplikaciji Moj Telenor.
 • Uz aktivaciju Deezer servisa dobićete i dodatnih 10GB internet saobraćaja, koje možete koristiti isključivo za korišćenje Deezer usluge.
 • Nakon potrošenog dodatnih saobraćaja namijenjenog za Deezer, trošite data protok po vašem tarifnom paketu.
 • Ukoliko promijenite tarifni paket ili iz nekog drugog razloga (neplaćanje mjesečnih računa, deaktivacija broja i slično) ne budete u mogućnosti da koristite isti, Deezer Muzika servis će biti onemogućen.

Telenor ne odgovara i ne može da utiče na eventualne promjene na aplikaciji za pružanje usluge Deezer muzike, muzičkom sadržaju, novim funkcionalnostima usluge i sl. U slučaju promjena uslova za pružanje usluge Deezer muzike, o tome ćete biti blagovremeno obaviješteni u skladu sa Opštim uslovima.

 

O Aplikaciji Deezer Muzika

Korisnici mogu da koriste servis preko sljedećih kanala:


Deezer aplikacija za mobilni se može download-ovati sa sljedećih sajtova/marketa: Deezer web site, Google Play, iTunes, Windows phone market, BB market, ali preporučujemo da se prati uputstvo iz linka koji ste dobili SMS-om.


WEB i aplikacija za mobilni su sinhronizovani, tako da šta god korisnik kreira od plejlista ili download-duje se sinhronizuje između uređaja (PC, Mobile, Tablet).


Nakon potrošenog internet saobraćaja namijenjenog za Deezer servis, data saobraćaj se tarifira prema cijenama tarifnog paketa na kom se nalazite.


Deezer Muzika podrazumijeva Aplikaciju pod brendom Deezer koji je vlasništvo Deezer SA, a detalje o istom možete pronaći na www.deezer.com. Aplikacija je dostupna u skladu sa Uslovima korišćenja za koje je odgovoran Deezer SA.


Da biste koristili uslugu na svom pametnom telefonu, neophodno je da imate uključen GPRS ili tarifni paket sa data saobraćajem.


Što se tiče dostupnih uređaja, njihovog broja i istovremenog korišćenja, uslovi su naznačeni na portalu Moj Telenor. Data saobraćaj Deezer Muzike podrazumijeva data streaming prilikom korišćenja Aplikacije Deezer. Sadržaji i funkcionalnosti koje su objavljene, postavljene ili kojima upravljaju treće strane, a koji se nalaze u okviru Aplikacije (određene komponente registracije, pretraživanje, plejliste, slike ili video klipovi izvođača, Facebook sharing) jesu odgovornost Deezer SA.


Napomena: Podcasts opcija podrazumijeva otvaranje eksternih linkova i ne ulazi u 10GB saobraćaja za Deezer.

 

Uređaji

 • Deezer SA je dostupna za računare, smart telefone i tablete. Spisak uređaja koji podržavaju servis nalazi se na http://www.deezer.com/rs/devices.
 • Deezer SA je odgovoran za samu Aplikaciju, sadržaj iste, kao i za aplikacije i uređaje koji podržavaju iste.
 • Nakon registracije i kreiranja Deezer naloga, Deezer Muzika je dostupna i preko WEB-a/interneta (wi-fi, ADSL i slično). U tom slučaju, prihvatanje uslova korišćenja u vezi sa internetom odgovornost su samog korisnika.

*Telenor može kontaktirati korisnika u vezi sa aktivacijom, registracijom Aplikacije i pružanja informacija o istoj.

 

Korišćenje Deezer Muzika servisa

 • Tokom korišćenja Deezer Muzike, data saobraćaj koji se primijenjuje jeste streaming saobraćaj. Streaming tehnologija je data stream koji generiše kontunuirani data protok tokom korišćenja Aplikacije (slušanja muzike). Sadržaji i funkcionalnosti koje su objavljene, postavljene ili kojima upravljaju treće strane, a koji se nalaze u okviru Aplikacije (određene komponente registracije, pretraživanje, plejliste, slike ili video klipovi izvođača, Facebook sharing) jesu odgovornost Deezer SA.
 • Data protok Deezer Muzike transmituje streaming protok od 128 Kbps (960 KB/minute) na mobilnim uređajima i do 320 Kbps (2400 KB/minute) na PC-u u zavisnosti od konfiguracije.
 • Korišćenje Deezer Muzike putem streaminga može da generiše intenzivan data saobraćaj, pa Telenor svojim korisnicima poklanja dodatni data saobraćaj. Kada se potroši navedeni bundle, korisnik nastavlja da koristi Aplikaciju koristeći sljedeći data bundle ili po tarifnom paketu.  
 • Preporuka: Da biste smanjili data protok, muzički fajlovi mogu biti privremeno uskladišteni, u zavisnosti od mogućnosti uređaja i parametara koje određuje Deezer SA. Zato preporučujemo da koristite offline mode.
 • Aplikacija omogućava pristup muzičkoj aplikaciji pod nazivom Deezer Muzika za koji je odgovoran Deezer SA.
 • Kad se Aplikacija otkaže, pravo pristupa se otkazuje i korisnikov nalog se suspenduje. U skladu sa Uslovima korišćenja Deezer SA, korisnikov nalog može biti reaktiviran (ponovo aktiviran), ukoliko se korisnik ponovo pretplati na Aplikaciju.

 

Lični podaci

 • Da bi obavio registraciju na Deezeru, korisnik unosi samo aktivacioni kod koji mu obezbijeđuje Telenor, preko SMS poruke.
 • Prilikom kreiranja Deezer naloga, korisnik unosi aktivacioni kod, email adresu, lozinku, korisničko ime, datum rođenja i pol. Sve u vezi sa ličnim podacima, možete pronaći na http://www.deezer.com/sr/legal/personal-datas.php

 

Odgovornost

 • Aplikacija Deezer, kao i aplikacija sa Deezer imenom su vlasništvo Deezer SA koji je isključivo odgovoran za sadržaj i kvalitet istog u skladu sa Uslovima korišćenja koje korisnik prihvata prilikom aktivacije Aplikacije.
 • Dodatak, koji je zasnovan na mjesečnom tarifiranju za uslugu, omogućava pristup legalnoj muzici pod brendom  “Deezer”, koji je vlasništvo Deezer SAS (108 Rue de Richelieu, 75002 PARIS, France) i njegovih podružnica ili filijala, prvenstveno preko mreže operatora (Telenora).

 

Deezer Muzika podrazumijeva Aplikaciju pod brendom Deezer koji je vlasništvo Deezer SA, a detalje o istom možete pronaći na www.deezer.com. Aplikacija je dostupna u skladu sa Uslovima korišćenja za koje je odgovoran Deezer SA.