Deezer uslovi korišćenja

Share this:

Menu
O TELENORU O NAMA USLOVI KORIŠĆENJA DEEZER USLOVI KORIŠĆENJA

Share this:

Uslovi korišćenja za tarifne pakete
Uslovi korišćenja za tarifni dodatak
Uslovi korišćenja za tarifne pakete

Telenor i Deezer vam predstavljaju potpuno nov servis „Deezer Muzika“. Navedeni servis, Premium +, vam omogućava online i offline slušanje muzike iz baze od preko 20 miliona pjesama iz internacionalnog, lokalnog i regionalnih kataloga.

 
Deezer Muzika (Premium+) je namijenjena samo fizičkim licima. Uslugu možete koristiti na svom PC-u/laptopu, smart telefonu i/ili tabletu. Da biste koristili uslugu na svom pametnom telefonu, neophodno je da imate uključen GPRS ili wi-fi konekciju. Nakon aktivacije tarifnih paketa “Pričaj i surfuj“ i „Surfuj“, Telenor omogućava BESPLATAN pristup Deezerovom servisu. Servis je besplatan samo ukoliko korisnik potpiše ugovornu obavezu na 12 ili 24 mjeseca na datim paketima.
 
Registracija i aktivacija samog Deezer naloga je isključivo odgovornost samog korisnika.
 
Nakon aktivacije tarifnog paketa, korisnik mora posjetiti www.deezer.com/sync/telenorme kako bi završio proces registracije na Deezer stranici. Na ovoj stranici korsnik otvara svoj Deezer nalog. Osim aktivacije tarifnog paketa, potrebno je da korisnik otvori svoj Deezer nalog i poveže ga unošenjem broja svog mobilnog telefona, da bi mogao da koristi Premium+ uslugu. Uz aktivaciju tarifnog paketa Pričaj i surfuj dobićete i dodatnih 2GB Internet saobraćaja koji se mogu koristiti samo za servis Deezer Muzika. Nakon potrošnje ovih 2GB, trošite Internet saobraćaj po vašem tarifnom paketu.
 

Postpejd Pričaj i surfuj paketi

 
Aktivacijom postpejd Pričaj i surfuj paketa i potpisivanjem ugovorne obaveze na 12 ili 24 mjeseca dobijate servis besplatno DEEZER MUZIKA i dodatnih 2GB saobraćaja mjesečno za korišćenje servisa DEEZER MUZIKA.
 
Deezer Muzika je sastavni dio paketa u trajanju od 12 i/ili 24 mjeseca od trenutka aktivacije ugovora. Svi ostali uslovi su definisani Opštim uslovima.
 

Internet Surfuj paketi

 
Aktivacijom Surfuj Play+ paketa dobijate servis Deezer Muzika. Deezer Muzika je sastavni dio paketa u trajanju od 24 mjeseca od trenutka aktivacije ugovora. MB potrošeni korišćenjem Dezeer Muzike biće tarifirani prema uslovima vašeg paketa.
 

O servisu Deezer Muzika

 
Usluga je dostupna na crnogorskom, srpskom i engleskom jeziku.
 
Korisnici mogu da koriste servis preko sljedecih kanala:
 • Deezer web site
 • Deezer mobilna aplikacija

Deezer aplikacija podržava sljedeće operativne sisteme:
 • Android telefoni
 • Android tableti
 • Iphone*
 • Ipad*
 • Windows phone 7
 • Black Berry device - Blackberry Curve 8520, Blackberry Curve 8530, Blackberry Curve 8900, Blackberry Bold 9000, BlackBerry Curve 3G 9300, Blackberry Curve 3G 9330, Blackberry Curve 9360, Blackberry Storm 9500, Blackberry Storm2 9520, Blackberry Storm 9530, Blackberry Storm2 9550, Blackberry Bold 9650, Blackberry Bold 9700, Blackberry Bold 9780, Blackberry Torch 9800, Blackberry Torch 9810, Blackberry Torch 9860, Blackberry Bold 9900
 
Deezer aplikacija za mobilni se može download-ovati sa  sljedećih sajtova/marketa: Deezer web site, Google Play, iTunes, Windows phone market, BB market, ali preporučujemo da se prati uputstvo iz linka koji ste dobili SMS-om.

*Za korisnike Apple uređaja iz Crne Gore bitno je istaći da ukoliko im je iTunes nalog registrovan na United States neće moći na svom App Storeu pronaći Deezer mobilnu aplikaciju jer nije dostupna za tržište Amerike. Zbog toga je bitno da lokaciju na svom nalogu na iTunesu promijenite na neku od evropskih zemalja.

WEB i aplikacija za mobilni su sinhronizovani, tako da šta god korisnik kreira od plejlista ili download-duje se sinhronizuje izmedu uredaja (PC, Mobile, Tablet). Nakon potrošnje ovih 2 GB, dodatni MB potrošeni korišćenjem Dezeer Muzike se tarifiraju prema uslovima korisničkog paketa. Deezer Muzika podrazumijeva servis pod brendom Deezer koji je vlasništvo Blogmusika, a detalje o istom možete pronaći na www.deezer.com. Servis je dostupan u skladu sa Uslovima korišcenja za koje je odgovoran Blogmusik.
 
Da biste koristili uslugu na svom pametnom telefonu, neophodno je da imate uključen GPRS ili tarifni paket sa data saobraćajem. Data saobraćaj Deezer Muzike podrazumijeva data streaming prilikom korišćenja servisa Deezer Muzika. Sadržaji i funkcionalnosti koje su objavljene, postavljene ili kojima upravljaju treće strane, a koji se nalaze u okviru servisa (određene komponente registracije, pretraživanje, plejliste, slike ili video klipovi izvođača, Facebook sharing) su odgovornost Blogmusika.
 

Uređaji


Deezer Muzika Blogmusika je dostupna za računare, smart telefone i tablete. Spisak uređaja koji podržavaju servis se nalazi na www.deezer.com/cg/devices.
Blogmusik je odgovoran za sam servis, sadržaj istog, kao i za aplikacije i uređaje koji podržavaju isti.

Nakon registracije i kreiranja Deezer naloga, Deezer Muzika je dostupna i preko WEB-a/interneta (Wi-Fi, ADSL i sl.). U tom slučaju, prihvatanje uslova korišćenja u vezi sa internetom su odgovornost samog korisnika.
 
*Telenor može kontaktirati korisnika u vezi sa aktivacijom, registracijom servisa i pružanja informacija o istom.
 

Korišćenje Deezer Muzika servisa


Tokom korišćenja Blogmusik Deezer Muzike, data saobraćaj koji se primjenjuje je streaming saobraćaj. Streaming tehnologija je data stream koji generiše kontinuirani data protok tokom korišćenja servisa (slušanja muzike). Sadržaji i funkcionalnosti koje su objavljene, postavljene ili kojima upravljaju treće strane, a koji se nalaze u okviru servisa (odredene komponente registracije, pretraživanje, plejliste, slike ili video klipovi izvođača, Facebook sharing) su odgovornost Blogmusika.

Data protok Deezer Muzike transmituje streaming protok od 128 Kbps (960 KB/minute) na mobilnim uređajima i do 320 Kbps (2400 KB/minute) na PC-u u zavisnosti od konfiguracije.

Korišćenje Blogmusik Deezer Muzike putem streaminga može da generiše intenzivan data saobraćaj, pa Telenor svojim korisnicima poklanja dodatnih 2 GB data saobraćaja koje mogu koristiti samo za Deezer. Kada se potroši navedeni bundle, korisnik nastavlja da koristi servis koristeći sledeći data bundle ili po tarifnom paketu.

Preporuka: Da biste smanjili data protok, muzički fajlovi mogu biti privremeno uskladišteni, u zavisnosti od mogućnosti uređaja i parametara koje određuje Blogmusik. Zato preporučujemo da koristite offline mode iliti režim rada “Van mreže”, kada niste priključeni na Internet konekciju.

Servis omogućava pristup muzičkom servisu pod nazivom Deezer Muzika za koji je odgovoran Blogmusik.

Kad se servis otkaže, pravo pristupa se otkazuje i korisnikov nalog se suspenduje. U skladu sa Uslovima korišćenja Blogmusika, korisnikov nalog može biti reaktiviran (ponovo aktiviran), ukoliko se korisnik ponovo pretplati na servis.

Lični podaci


Prilikom kreiranja Deezer naloga, korisnik unosi broj mobilnog telefona, email adresu, lozinku, korisničko ime, datum rođenja i pol. Sve u vezi sa ličnim podacima, možete pronaći na www.deezer.com/cg/legal/personal-datas.php

Odgovornost


Servis Deezer Muzika, kao i aplikacija sa Deezer imenom su vlasništvo Blogmusika i Blogmusik je isključivo odgovoran za sadržaj u okviru servisa i kvalitet istog u skladu sa Uslovima korišćenja koje korisnik prihvata prilikom aktivacije servisa.

Servis, koji je zasnovan na mjesečnom tarifiranju za uslugu, omogućava pristup legalnoj muzici pod brendom  “Deezer”, koji je vlasništvo Blogmusik SAS (108 Rue de Richelieu, 75002 PARIS, France) i njegovih podružnica ili filijala, prvenstveno preko mreže operatora (Telenora).

Deezer Muzika podrazumijeva servis pod brendom Deezer koji je vlasništvo Blogmusika, a detalje o istom možete pronaci na www.deezer.com. Servis je dostupan u skladu sa Uslovima korišćenja za koje je odgovoran Blogmusik.
 
Telenor ne odgovara i ne može da utiče na eventualne promene na aplikaciji za pružanje usluge Deezer muzike, muzičkom sadržaju, novim funkcionalnostima usluge i sl. U slučaju promena uslova za pružanje usluge Deezer muzike, o tome ćete biti blagovremeno obavešteni u skladu sa Opštim uslovima.
Uslovi korišćenja za tarifni dodatak
Deezer Muzika (Premium+) je namijenjena samo fizičkim licima.

Tarifni dodatak možete aktivirati bez obzira koji tarifni paket koristite. Cijena usluge je 4.45 EUR sa porezom za 30 dana korišćenja.

Uslugu možete koristiti na svom PC-u/laptopu, smart telefonu i/ili tabletu. Da biste koristili uslugu na svom pametnom telefonu, neophodno je da imate uključen GPRS ili Wi-Fi konekciju.
Nakon aktivacije tarifnog dodatka za Deezer Muziku, Telenor omogućava pristup Deezerovom servisu.

Registracija i aktivacija samog Deezer naloga je isključivo odgovornost samog korisnika. Proces registracije možete ispratiti na strani www.telenor.me.
Kupovinu tarifnog dodatka „Deezer Muzika“ korisnik vrši SMS-om na broj 14899.

Osim aktivacije tarifnog dodatka, potrebno je da korisnik otvori svoj Deezer nalog i poveže ga unošenjem broja svog mobilnog telefona, da bi mogao da koristi Premium+ uslugu.
Aktivacijom tarifnog dodatka, pretplata za isti se naplaćuje za svakih 30 dana, bez obzira da li je korisnik otvorio nalog na Deezer website-u, ili kroz aplikaciju ili je pogrešno izvršio registraciju.

Uz aktivaciju muzičkog tarifnog dodatka dobićete i dodatnih 2 GB Internet saobraćaja koji se mogu koristiti samo za servis Deezer Muzika. Nakon potrošnje ovih 2 GB, dodatni MB potrošeni korišćenjem Dezeer Muzike se tarifiraju prema uslovima korisničkog paketa.
 

Pripejd

 
Da biste nastavili da koristite uslugu, po isteku svakih 30 dana, neophodno je da se ponovo pretplatite na istu slanjem SMS poruke „DEEZER MUZIKA“ na broj 14899.
Ako se u toku 30 dana ponovo pretplatite, uslugu ćete moći da koristite u narednih 30 dana od datuma pretplate, pri čemu ce svaka pretplata biti naplaćena sa 4.45 EUR.
Isticanjem roka od 30 dana od pretplate na uslugu, servis se automatski deaktivira.
 
Uz aktivaciju muzičkog tarifnog dodatka dobićete i dodatnih 2 GB Internet saobraćaja koji se mogu koristiti samo za servis Deezer Muzika. Nakon potrošnje ovih 2 GB, dodatni MB potrošeni korišćenjem Dezeer Muzike se tarifiraju prema uslovima korisničkog paketa.

Aktivacijom tarifnog dodatka, pretplata za isti se naplaćuje za svakih 30 dana, bez obzira da li je korisnik otvorio nalog na Deezer website-u, ili kroz aplikaciju ili je pogrešno izvršio registraciju.
 

Postpejd


Nakon aktivacije tarifnog dodatka putem SMS-a ili kroz Moj Meni, usluga počinje automatski da se naplaćuje za svaki započeti mjesec korišćenja, po cijeni od 4.45 EUR. Pretplata će vam se automatski obnavljati, sve dok je ne otkažete (deaktivirate).

Deaktivaciju servisa možete izvršiti slanjem SMS poruke „ DEEZER STOP“ na 14899. Deaktivacija je besplatna.
 
Uz aktivaciju muzičkog tarifnog dodatka dobićete i dodatnih 2 GB Internet saobraćaja koji se mogu koristiti samo za servis Deezer Muzika. Nakon potrošenih dodatnih 2 GB saobraćaja, trošite Internet protok po vašem tarifnom paketu. Aktivacijom tarifnog dodatka, pretplata za isti se naplaćuje za svakih mjesec dana i važi do kraja obračunskog perioda, bez obzira da li je korisnik otvorio nalog na Deezer website-u, ili kroz aplikaciju ili je pogrešno izvršio registraciju.

Primjer 1: Ukoliko korisnik aktivira uslugu 01-og marta pretplata će mu važiti do posljednjeg dana u mjesecu. Nakon toga ce se pretplata automatski obnoviti svakog 01-og u mjesecu. Pretplata će Vam se automatski obnavljati, sve dok je ne otkažete (deaktivirate).

Primjer 2: Ukoliko korisnik aktivira uslugu na primjer 17-og u mjesecu, račun za tekući mjesec će Vam se umanjiti za puni iznos pretplate od 4.45 EUR i važiće do kraja tekućeg mjeseca. Nakon toga će se pretplata automatski obnoviti svakog 01-og u mjesecu. Pretplata će Vam se automatski obnavljati, sve dok je ne otkažete (deaktivirate).

Deaktivaciju servisa možete izvršiti slanjem SMS poruke „DEEZER STOP“ na 14899. Deaktivacija je besplatna.
 
Napomena: Provjerom trenutnog stanja 4.45 EUR neće biti prikazano. Iznos od 4.45 EUR će biti prikazan u računu za mjesec u kom je usluga aktivirana.
 
Usluga je dostupna na crnogorskom, srpskom i engleskom jeziku.
 
Korisnici mogu da koriste servis preko sljedecih kanala:
 
 • Deezer web site
 • Deezer mobilna aplikacija

Deezer aplikacija podržava sljedeće operativne sisteme:
 
 • Android telefoni
 • Android tableti
 • Iphone*
 • Ipad*
 • Windows phone 7
 • Black Berry device - Blackberry Curve 8520, Blackberry Curve 8530, Blackberry Curve 8900, Blackberry Bold 9000, BlackBerry Curve 3G 9300, Blackberry Curve 3G 9330, Blackberry Curve 9360, Blackberry Storm 9500, Blackberry Storm2 9520, Blackberry Storm 9530, Blackberry Storm2 9550, Blackberry Bold 9650, Blackberry Bold 9700, Blackberry Bold 9780, Blackberry Torch 9800, Blackberry Torch 9810, Blackberry Torch 9860, Blackberry Bold 9900
 
Deezer aplikacija za mobilni se može download-ovati sa  sljedećih sajtova/marketa: Deezer web site, Google Play, iTunes, Windows phone market, BB market, ali preporučujemo da se prati uputstvo iz linka koji ste dobili SMS-om.

*Za korisnike Apple uređaja iz Crne Gore bitno je istaći da ukoliko im je iTunes nalog registrovan na United States neće moći na svom App Storeu pronaći Deezer mobilnu aplikaciju jer nije dostupna za tržište Amerike. Zbog toga je bitno da lokaciju na svom nalogu na iTunesu promijenite na neku od evropskih zemalja.

WEB i aplikacija za mobilni su sinhronizovani, tako da šta god korisnik kreira od plejlista ili download-duje se sinhronizuje izmedu uredaja (PC, Mobile, Tablet).

Nakon potrošnje ovih 2 GB, dodatni MB potrošeni korišćenjem Dezeer Muzike se tarifiraju prema uslovima korisničkog paketa.

Deezer Muzika podrazumijeva servis pod brendom Deezer koji je vlasništvo Blogmusika, a detalje o istom možete pronaći na www.deezer.com. Servis je dostupan u skladu sa Uslovima korišcenja za koje je odgovoran Blogmusik.
 
Da biste koristili uslugu na svom pametnom telefonu, neophodno je da imate uključen GPRS ili tarifni paket sa data saobraćajem. Data saobraćaj Deezer Muzike podrazumijeva data streaming prilikom korišćenja servisa Deezer Muzika. Sadržaji i funkcionalnosti koje su objavljene, postavljene ili kojima upravljaju treće strane, a koji se nalaze u okviru servisa (određene komponente registracije, pretraživanje, plejliste, slike ili video klipovi izvođača, Facebook sharing) su odgovornost Blogmusika.
 

Uređaji


Deezer Muzika Blogmusika je dostupna za računare, smart telefone i tablete. Spisak uređaja koji podržavaju servis se nalazi na www.deezer.com/cg/devices.
Blogmusik je odgovoran za sam servis, sadržaj istog, kao i za aplikacije i uređaje koji podržavaju isti.

Nakon registracije i kreiranja Deezer naloga, Deezer Muzika je dostupna i preko WEB-a/interneta (Wi-Fi, ADSL i sl.). U tom slučaju, prihvatanje uslova korišćenja u vezi sa internetom su odgovornost samog korisnika.
 
*Telenor može kontaktirati korisnika u vezi sa aktivacijom, registracijom servisa i pružanja informacija o istom.
 
 

Korišćenje Deezer Muzika servisa


Tokom korišćenja Blogmusik Deezer Muzike, data saobraćaj koji se primjenjuje je streaming saobraćaj. Streaming tehnologija je data stream koji generiše kontinuirani data protok tokom korišćenja servisa (slušanja muzike). Sadržaji i funkcionalnosti koje su objavljene, postavljene ili kojima upravljaju treće strane, a koji se nalaze u okviru servisa (odredene komponente registracije, pretraživanje, plejliste, slike ili video klipovi izvođača, Facebook sharing) su odgovornost Blogmusika.

Data protok Deezer Muzike transmituje streaming protok od 128 Kbps (960 KB/minute) na mobilnim uređajima i do 320 Kbps (2400 KB/minute) na PC-u u zavisnosti od konfiguracije.

Korišćenje Blogmusik Deezer Muzike putem streaminga može da generiše intenzivan data saobraćaj, pa Telenor svojim korisnicima poklanja dodatnih 2 GB data saobraćaja koje mogu koristiti samo za Deezer. Kada se potroši navedeni bundle, korisnik nastavlja da koristi servis koristeći sledeći data bundle ili po tarifnom paketu.

Preporuka: Da biste smanjili data protok, muzički fajlovi mogu biti privremeno uskladišteni, u zavisnosti od mogućnosti uređaja i parametara koje određuje Blogmusik. Zato preporučujemo da koristite offline mode iliti režim rada “Van mreže”, kada niste priključeni na Internet konekciju.

Servis omogućava pristup muzičkom servisu pod nazivom Deezer Muzika za koji je odgovoran Blogmusik.

Kad se servis otkaže, pravo pristupa se otkazuje i korisnikov nalog se suspenduje. U skladu sa Uslovima korišćenja Blogmusika, korisnikov nalog može biti reaktiviran (ponovo aktiviran), ukoliko se korisnik ponovo pretplati na servis.
 

Lični podaci


Prilikom kreiranja Deezer naloga, korisnik unosi broj mobilnog telefona, email adresu, lozinku, korisničko ime, datum rođenja i pol. Sve u vezi sa ličnim podacima, možete pronaći na www.deezer.com/cg/legal/personal-datas.php
 

Odgovornost


Servis Deezer Muzika, kao i aplikacija sa Deezer imenom su vlasništvo Blogmusika i Blogmusik je isključivo odgovoran za sadržaj u okviru servisa i kvalitet istog u skladu sa Uslovima korišćenja koje korisnik prihvata prilikom aktivacije servisa.

Servis, koji je zasnovan na mjesečnom tarifiranju za uslugu, omogućava pristup legalnoj muzici pod brendom  “Deezer”, koji je vlasništvo Blogmusik SAS (108 Rue de Richelieu, 75002 PARIS, France) i njegovih podružnica ili filijala, prvenstveno preko mreže operatora (Telenora).

Deezer Muzika podrazumijeva servis pod brendom Deezer koji je vlasništvo Blogmusika, a detalje o istom možete pronaci na www.deezer.com. Servis je dostupan u skladu sa Uslovima korišćenja za koje je odgovoran Blogmusik.