Korisnički servis

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI PODRŠKA KORISNIČKI SERVIS

Share this:

 
Da bismo Vam obezbijedili pouzdanu i efikasnu podršku u komunikaciji, rad korisničkog servisa sada je unaprijeđen uvođenjem novog, savremenijeg i mnogo bržeg načina komunikacije sa korisnicima. Dodajte nas na Facebook-u i zapratite na Twitter-u.
 

Kontaktirajte nas putem:

  • Facebook stranice i Twitter naloga i naš tim podrške će vam odgovoriti u najkraćem roku. Radno vrijeme našeg tima podrške na društvenim mrežama je svakog radnog dana od 09:00h do 21:00h, kao i vikendom od 12:00-20:00h.  
  • e-maila korisnickiservis@telenor.me, 
  • Dodatno, 24 časa na dan, 7 dana u nedjelji na raspolaganju vam je i broj našeg kontakt centra 1700. U slučaju da pozivate sa brojeva drugih mreža ili iz roaminga, poziv se naplaćuje po važećem cjenovniku mreže koju koristite.
 

Zaštita od isključenja i ponovno uključenje

 
Za postpaid korisnike koji ispunjavaju uslove* dostupna je zaštita od isključenja od redovne suspenzije odlaznog saobraćaja, jednom mjesečno u periodu od 01-og do 15-og. Zaštita broja i provjera statusa se vrši preko servisa Moj meni slanjem kratkog koda *123*4*4*1#. Broj će biti zaštićen na 5 dana.
 
Takođe, postpaid korisnici koji ispunjavaju uslove* prilikom pozivanja govornog automata na broj 1700 mogu aktivirati i opciju uključenja broja. Ona je dostupna i korisnicima koji nisu koristili kratki kod za zaštitu od isključenja. Može se koristiti samo jednom u toku mjeseca. Ukoliko se u roku od 5 dana od momenta uključenja broja, uplata ne rasknjiži, broj će biti ponovo suspendovan. Ponovna aktivacija broja je moguća samo uz dokaz o uplati.
 
_____________________
* Fizička lica, poslovne korisnike sa razdvojenim računom i poslovne korisnike koji su u potpunosti odgovorni za plaćanje koji imaju četiri i više kreirana računa.
 

Kontaktirajte nas