Od 1. jula niže cijene rominga u regionu

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI PODRŠKA OBAVJEŠTENJA ZA KORISNIKE OD 1. JULA NIŽE CIJENE ROMINGA U REGIONU

Share this:

NAZAD
 

Korisnici mobilne telefonije iz Crne Gore, koji borave u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Makedoniji, od 1.jula koristiće roming po sniženim cijenama. 
 
Tako će, umjesto dosadašnjih 28 centi, odlazni pozivi koštati 22 centa. Dolazni pozivi će sa osam biti smanjeni na pet centi, dok će se za SMS plaćati sedam, umjesto dosadašnjih devet centi. I cijene interneta u romingu biće snižene, i to sa 53 na 23 centa po megabajtu. 
 
Podsjećamo, korisnicima Telenor mreže na raspolaganju je i dnevna karta za roming, koja im za 1,5 euro omogućava besplatne odlazne pozive i SMS ka mrežama Telenor Crna Gora i Telenor Srbija, besplatne dolazne pozive iz svih mreža i besplatan internet. Iste pogodnosti mogu dobiti i u okviru nedjeljne karte za roming, koja košta 3,5 eura i važi sedam dana.
 
Telenorovi korisnici mogu, u svakom trenutku, pratiti stanje na svom računu, putem aplikacije Moj Telenor. Servis omogućava jednostavan uvid u potrošnju i preostali internet saobraćaj, a aplikacija nudi i mogućnost aktivacije dostupnih dodataka i aktuelnih ponuda kompanije Telenor.