Obavještenja za korisnike

Share this:

Menu
PRIVATNI KORISNICI PODRŠKA OBAVJEŠTENJA ZA KORISNIKE

Share this:

 • news-img
  19.11.2018.

  Dopuni kredit lako putem aplikacije Digitalni kiosk

  Od sada, dopunu možeš da uplatiš brzo i jednostavno, u samo nekoliko klikova. Instaliraj aplikaciju Digitalni kiosk i uplati kredit platnom karticom gdje god da se nalaziš.

 • news-img
  07.11.2018.

  Ne ostavljajte svoje podatke putem neprovjerenih sajtova

  U prethodnih nekoliko dana na internetu se pojavila lažna anketa o Telenor uslugama u okviru koje se korisnicima, navodno, poklanjaju Apple i Samsung uređaji.U pitanju je prevara i upozoravamo vas da svoje podatke ne dijelite putem neprovjerenih sajtova.

 • news-img
  01.08.2018.

  Promjena cijena medjunarodnih poziva na pripejd paketima

  Od 13.08.2018. godine mijenjaju se cijene medjunarodnih poziva na prepaid paketima „Start” i „Prepaid Telenor 2017“, prema internacionalnim zonama u Telenor mreži.

 • news-img
  10.04.2018.

  Ponuda za tebe i MB za tebe

  U cilju unapređivanja usluga namijenjenih pripejd korisnicima, Telenor uvodi novu ponudu koju će korisnici koji zadovoljavaju određene uslove moći da pregledaju i aktiviraju besplatnim pozivanjem koda *123# kao i putem Telenor aplikacije i portala.

 • news-img
  07.02.2018.

  Ne uzvraćajte pozive nepoznatim inostranim brojevima

  Upozoravamo korisnike da ne uzvraćaju pozive nepoznatim brojevima iz inostranstva, jer je cilj ove međunarodne prevare, takozvane Wangiri fraud, da korisnik uzvrati poziv koji se naplaćuje.