Menu

Ukoro u Telenoru

 

Novi nivo snage. Mobilno iskustvo koje u jednom uređaju objedinjuje kompjuter, igračku konzolu, filmsku kameru i inteligentnu olovku.

 
 
 

Veći ekran, manje ometanja. Sada u dvije veličine.

 

Po prvi put možeš da izabereš veličinu telefona Note koja ti najviše odgovara. Nerđajući čelik i staklo se besprekorno stapaju u nevjerovatno tanko kućište. Filmski beskonačan Infinty-O displej sa malom prednjom kamerom i Dynamic Amoled ekranom sjajan je u svim uslovima.

 
 
 

Više snage. Veća brzina. Više memorije.

 

Galaxy Note10 posjeduje 7nm procesor i RAM memoriju od 8GB (Note10) odnosno 12 GB (Note10+) što čini prenos fajlova, igranje igrica i strimovanje sadržaja bržim i lakšim nego ranije. Snažna inteligentna baterija cjelodnevnog je trajanja za samo 30 minuta punjenja*.

 
 
 

Video profesionalnog kvaliteta.

 

Snažni sistem od više kamera fotografije i video snimke svakodnevnog života pretvara u veličanstvene uspomene. Snimi nevjerovatne boje i detalje u 4K UHD rezoluciji. Iskusi bogate nijanse i kontrast koji u svakoj sceni ostaju vjerni uz HDR10+ i Dynamic Tone Mapping.* 


Zamuti pozadinu pomoću video bokeh efekta da postigneš filmski efekat dubine polja i dodaj specijalne efekte u realnom vremenu da od svojih snimaka napraviš prava umjetnička dijela.

 
 

Sistem sa više kamera fotografisanje uzdiže na potpuno novi nivo. Galaxy Note10 i Note10+ posjeduju sve osnovne elemente kamere, od objektiva sa dvostrukom blendom do ultraširoke kamere, Live Focus-a pa čak i optimizacije kadra.

 

  • 5 kamera dostupno je samo na modelu Galaxy Note10+ (1 prednja i 4 zadnje). Galaxy Note10 ima 4 kamere (1 prednju i 3 zadnje).
  • Fotografije snimljene pomoću Galaxy Note10+ telefona.
 
 

Osmisli. Zapiši. Snimi.

 

Upravljaj svojim uređajem putem klikova i pokreta. Daljinsko upravljanje S Pen olovkom ti omogućava da zumiraš kameru, promijeniš jačinu zvuka ili prelistavaš fotografije uz pomoć jednostavnog zamaha ili klika.* Trenutno pretvori rukopis u tekst. Zapiši bilješke dok se voziš u taksiju i zatim ih jednim dodirom pretvori u čitljiv tekst.

 
 
 
Sve navedene specifikacije i opisi mogu se razlikovati u odnosu na stvarne specifikacije i opise proizvoda. Sve funkcije, osobine, specifikacije, grafički elementi i druge informacije o proizvodu u ovom dokumentu, uključujući , ali ne ograničavajući se na prednosti, dizajn, cijene, komponente, performanse, dostupnost i mogućnosti proizvoda podležu promjenama bez obavještenja ili obaveze. Sadržaji ispisani na ekranu predstavljaju simulirane slike i služe isključivo za potrebe demonstracije. Detaljne infromacije o prozvodu možete pronaći na: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-note10/