Menu
 

Ukoliko priželjkuješ pametni sat kao dodatak svom mobilnom telefonu, ali i svom autentičnom stilu, sada je pravi trenutak da tu želju sebi i ostvariš. Uz kupovinu novog Galaxy Watch3 uređaja, na poklon dobijaš bežičnu, eksternu bateriju. Sada možeš biti još duže povezan, bilo da ovo ljeto provodiš u uzbudljivim avanturama po neotkrivenim predjelima lokalnih krajeva, ili uspiješ da se otisneš na nešto duže putovanje.

 

Novi Galaxy Watch3 donosi unaprijeđene funkcije pametnog uređaja, kojima na prepoznatljivi Samsung način pridružuje prirodnost i neprolaznu vrijednost analognog sata.

 

Izaberi svoj novog saputnika ovog ljeta koji će te pratiti u svim autentičnim avanturama i uživaj u dodatnoj povezanosti zahvaljujući bežičnoj, eksternoj bateriji koju dobijaš na poklon.

 
 

 

Najsavremenije praćenje zdravlja na pametnom satu

 

Sat koji pazi na tebe. Galaxy Watch3 sat, kao spoj produktivnosti pametnog telefona i vrhunske tehnologije za praćenje zdravlja, je jedan premijum, a klasičan uređaj. Do sada najnapredniji Galaxy sat, Galaxy Watch3, omogućava ti da držeći zdravlje u svojim rukama na vrlo jednostavan način organizuješ svoj život i kontrolišeš svoje zdravlje.

 
 
 

OTMEN DIZAJN

Veći displej, a manja težina i debljina, za vrhunsku udobnost

 

Na većem ekranu ovog sata, uokvirenom diskretnim rotirajućim prstenom, mnogo je lakše vidjeti i fokusirati se na ono što je stvarno važno. Galaxy Watch3 je tanji, manji i za oko 15% lakši, a uz to ga njegov sofisticirani dizajn sa oborenim ivicama čini idealnim za tvoj zglob.

 
 
 

KLASIČAN I PREMIJUM

Jedini pametan sat koji ima rotirajući prsten velike preciznosti za navigaciju po aplikacijama

 

Koju god veličinu da izabereš, 45 mm ili 41 mm, sigurno će te oduševiti izgled sata koji vidiš. Elegantan dizajn u mistično crnoj, mistično srebrnoj i mistično bronzanoj boji dodatno je naglašen jedinstvenim rotirajućim prstenom koji odlično izgleda na satu.

 

Galaxy Watch3 45mm

Mistično crna

 
 

Galaxy Watch3 45mm

Mistično srebrna

 
 

Galaxy Watch3 41mm

Mistično bronzana