Menu
 
POSTPEJD TARIFNI PAKETI
PRIPEJD PONUDA
 

4G Turistički paket


Počev od 03.05.2017, kao novi korisnici 4G Turističkog paketa imaćete mogućnost besplatne aktivacije dvije promocije koje smo pripremili za vas: 

  • 100 GB internet saobraćaja - koji traje 3 dana od trenutka aktivacije;
  • 15 dana besplatnog interneta za Facebook messenger, Viber i WhatsApp. Za svaku od aplikacija dobijate po 2GB interneta koji važe od trenutka aktivacije.


Da biste aktivirali obje promocije istovremeno, pošaljite besplatan SMS sa tekstom ACT na 1466. Posle svake dopune imate mogućnost da aktivirate dodatnih 100GB internet saobraćaja sa validnošću tri dana, i to slanjem besplatne poruke sa tekstom ACT na 1466. Napomena: Ova aktivacija ne podrazumijeva 15 dana saobraćaja za Facebook messenger, Viber i WhatsApp. 


Cijena paketa za nove korisnike: 5EUR sa 1EUR inicijalnog kredita.


 
 

Besplatan internet za 2 aplikacije po tvom izboru


Svi pripejd korisnici (i novi i postojeći) od 06. aprila mogu besplatno da aktiviraju dva digitalna servisa (Facebook, Twitter, WhatsApp ili Viber) i to isključivo putem Moj Telenor aplikacije ili portala. Za korišćenje navedenih aplikacija dobijaš čak 2 GB internet saobraćaja po servisu mjesečno. Aktivacija važi sve dok ponovo ne posjetiš Moj Telenor aplikaciju i aktiviraš neki drugi digitalni servis, s tim što između dvije aktivacije mora proći minimum 30 dana.

 
 

Pripejd tarifni paketi

 

Za sve vas koji ćete od 03.05.2017. boraviti na crnogorskoj obali i u drugim turističkim mjestima, pripremili smo dva nova pripejd paketa: 4G Turistički paket i Telenor regionalni paket.

 

4G turistički paket

 

Telenor regionalni paket

 

Telenor prepaid 2017

 

Start

 


Napomena: Uz 4G turistički paket i Telenor regionalni paket nemate mogućnost aktivacije ostalih besplatnih promocija koje sadrži Sve u jedan paket (digitalni servisi, minuti i slično).


 
 
 

Online dopune


Uštedi vreme - iskoristi mogućnost online dopune pripejd kartice!  
 
 
 

Potreban ti je pripejd Internet?


Odaberi pripejd internet paket koji sadrži SIM karticu i promotivne GB!

Pored ponude internet SIM kartica, nudimo vam u paketu i modeme, kao i MiFi modeme za povezivanje više uređaja.


 
 
 

Pripejd tarifni dodaci


Tarifni dodaci iz Dodaj porodice pružaju ti najbolji način da optimizuješ svoje troškove.


Posjeti  Moj Telenor aplikaciju  i odaberi jednu od ponuda kreiranih baš po tvojoj meri!