Menu
 
 
 
 
 

Ovog ljeta surfuj internetom bez brige jer uz Telenor pripejd turističke pakete dobijaš i do 100GB. Pronađi turistički paket koji odgovara tvojim potrebama, aktiviraj dodatak "turistički internet" i ostani uvek onlajn gde god da se nalaziš.


Dodatak "Turistički internet" se aktivira pozivom koda *140*1#.
Za paket od 5 eura validnost dodatka je 5 dana sa uključenih 10GB interneta, za paket od 10 eura validnost dodatka je 10 dana i sadrži 100GB interneta, a za paket od 15 eura validnost dodatka je 30 dana i sadrži 100GB interneta.PDV je uračunat u cijenu paketa.
Promocija važi do 30.09.2019.

 

Telenor pripejd

 
 

Pronađi Telenor pripejd paket i besplatno aktiviraj dodatak sa 50 eur kredita za pozive i poruke ka svim mrežama u Crnoj Gori. Uz to, dobijaš i 5GB interneta u nacionalnom saobraćaju.*


 

Uživaj u omiljenim aplikacijama, jer aktivacijom dodatka dobijaš i dodatni internet za Facebook i Instagram, koji važi godinu dana od trenutka aktivacije.


 

*Dodatak važi 7 dana od dana aktivacije, a nakon prve besplatne aktivacije cijena dodatka je 5 eur sa PDV-om. Promocija važi do 30.09.2019. za nove pripejd korisnike.

 
 

Telenor prepaid 2017 paket

Start paket

 
 
 

Uštedi vrijeme!

Dopuni kredit na svom pripejd broju online.


 
 
 

Pripejd tarifni dodaci


Tarifni dodaci iz Dodaj porodice pružaju ti najbolji način da optimizuješ svoje troškove. Posjeti Moj Telenor aplikaciju i odaberi jednu od ponuda kreiranih baš po tvojoj mjeri!